- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво правите през лятото?
Идеята ми е всеки да сподели как прекарва лятото!На какви места ходи и как се забавлява?Понеже има хора, който няма да ходят на море (и аз съм сред тези нещастни хора)затова имам нужда от съвети на какви места можем да ходим с приятели и да се забавляваме (като изключим познатите до болка "кафета").И така нека всеки сподели къде ходи или какви идеи има за забавление през летните дни.ам аз лично съм от София, ако има значение.Ам и на 16 съм така че дискотеките през ноща не са никак добър вариант.
Can your life change because of one man, but he had no idea of that?
ДА ПОМОГНЕМ НА ВИКИ http://viki.unique-bg.eu/kak-da-pomognem.html
Ами морето е само за 1-2 седмици и едва ли ще ти държи влага цялата ваканция . Аз мразя да се забивам по кафета ... незнам , чувствам се като в затвор и предпочитам да излизам с приятели по парка или на някои пейки из града . Малко тревица и галонче бирица опраят всичко![]()
Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....
Оф..ами аз по принцип си проспивам половиния ден :Д после стоя пред компютъра, докато отмине жегата, после излизам и после пак пред компа ;D Общо взето, тъпо и еднообразно ежедневие..
Тичам сутрин,после се прибирам-чистя за половин час,хвана почета нещо,ако съм на кеф,после карам(колело) или на картинг,зоогическата чат пат,на кино някой път,мотам се по парковете,играя на едни патета в Южния(в Сф)
.. с един фр си имаме и кино ден,от следобед до към 12-1 си гледаме филмчета
с него си и тренкаме плуване чат пат
решавам задачи по математика,че я обичам
Рисувам си в нас,или на компютъра нещо на фотошоп,оправям си дрехите
![]()
Правиме с наще,или с фрс по някоя и друга екскурзия-я в планината,я някъде по пещери,манастири и те така..и на басейн може да се ходи у а ...и така![]()
и аз по принцип проспивам половината ден и ако въобще ми се излиза и има с кого то досега се е случило 5 пъти на кръст така че .. се в нас .. под климатика ..![]()
in defense of our dreams...
сега сериозно...
и аз няма да ходя на море... ама басейнчета има, ходих 2-3 пъти за разхлада в най-горещите моментисутрин ставам на обяд... седя до 6-7 в нас, че вънка жега... вечер излизам с един приятел с колелетата из града... после се прибирам и нощна пред компа с биричка
![]()
предимно мързелувам..на море ходих,на село бях за няколко дни,ама ми се иска ощееееееееее мъничко там,иначе си излизам с приятелите напред назад-кафета,кино,паркове,барчет ..сега съм навила един мушморок да ме вои на нощна дискотека,въпреки се води,еча аз го водя....карай,че той е пълнолетният
![]()
иначееее гледам филми,слушам музика и чета книжки..релакс на макс![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
тренирам главно сега ходих за една седмица на почивка с нашите и излизам с приятели
наляво-надясно по екскурзии, морета и при баба ми.
ами половината ден го проспивам![]()
ходя да бягам и на плуване също
чета книги (каквито на мен ми харесват, а не каквито ни дават за лятото)
излизам с приятели (не само по кафета, ами и по разходки, на кино, по магазините)
понякога излизам с приятели или с наще извън града
ходя на плаж или на басейн
стоя на компа
общо взето пълна почивкаа![]()
![]()
еми релаксирам гледам сега да се възсползвам да правя неща, за които няма да имам време когато по4нем у4илище и така![]()
ам аз ба4ках до скоро ина4е плаж4е кафенца на ванка по цял ден не се пребирах![]()
Излизам с приятели. ^^
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Фитнес, хобита (билярд, риболов), плуване отвреме-навреме, излизане вечер с приятели и четене. Това са главните неща, които правя сега.
Audio ergo sum
Мотам се (меря улиците), спя много, седя на компа, ходя на плаж.
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
..много хубава тема : )
и аз не знам дали ще ходя на море..но и нямам много много кво да правя през деня, защото почти всичките ми приятели са на море, по селата, по вилите и т.н.
аз никъде не ходя..попринцип киснах много на ндк там при приятелите ми, ама сега ми писна и плюс тва и те са тръгнали на море..
вече не излизам толкова често..седя си в нас на компа и тъпея.. просто няма с кой да излизам..![]()
бих ти предложила да тръгнеш някъде по неквите лагери и т.н. не знам кво друго![]()
МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ
Ами аз спя най късно до 12.. (доста често се случва) После хвърлям си душ,чистя.. Виза на компа.. Излизам с приятели.. Ходя на тренировки.. после пак излизам... Но г/д всеки ден различни неща...СКУКА ГОЛЯМА..
:P :P :P :P
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Спа до 12:30-13:00 ..Понеже не съм си в Бг / при майка в Холандия съм/ по цял ден се шматкам по улиците..са натикам в някой магазин..
и туй то.. Сядам на компа.. и до към 2-3 чат..
Абе общо взето тъпо ..![]()
![]()
Искам да бъда..завинаги с тебе да бъда
Обичам те , винаги двама..до края
беэ теб да живея не зная..!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Защото любовта като цвете което вече не ухае,когато е в твоите ръце..!
Ставам към 12-14.30 зависи.Ям на компа стоя до 5-6 след това през ден си хода на тренировка във фитнес 3 пъти в седмица.Към 8-9 излизам с приятели да гледаме едни алкохолици и да си правим сеира до 10-11 и пак в къщи пред компа до 2-3 ,а на море или балкан началото на септември чак може да ходя.Бях на селата по 1-2 дена на полското и балканското и тва е.