- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ранни подвизи
и смисъла на темата е ?Първоначално написано от breathless
търсиш нови идей, или ?
Ами от малък се занимавам с алкохол, наркотици и проституция![]()
ама сега да не ме издадете..
![]()
![]()
![]()
![]()
Преди доста време ( някаде 5-6 години ) с едни много добри тогфава мои приятелки решихме да продаваме мидички на пътя![]()
![]()
Бяхме толкова зле
Никой не не си купи
Помня, че едиин чичко спря и ни се развика
![]()
Сега като се замисля...
На село по едно време много трудно ни растяха цветята. И тамън бяха цъфнали - баба много се радваше и ние с съседското момиче...хоп окъсахме листенцата и в пощенски пликчета (саморъчно направени) слагахме по няколко от всяко. Също и букетчета направихме и те бяха по левче, а "пликчетата за ароматизиране" по 50 ст. Е, не спечелихме много...
По - късно сме правили модни ревюта, пиески и други такива и продавахме билети ;дд Искахме да продаваме балони пълни с брашно, ...сещате се![]()
Ммм...абсолютно никога нищо не съм продавала xD
Като гледам приятно сте си прекарвали всички,докато сте въртели търговийка.
Аз обаче като по-малка просто нямаше с кого да си играя...
Нямаше особено много деца на мойта възраст.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Да, продавала съм!![]()
![]()
Стари джунджурийки се намираха и то доста на моят "щанд"!Продавала съм и салфетки!Имам колекция от 8 кутий за бонбони(вътре пълни с салфетки), с преповторени салфетки- та точно тях ги продавах и вървеше доста добре
!Имаше много колекционери на салфетки около нас, но- аз с най-богатата колекция ...
Щуротий!
Ооо и аз съм била в бизнеса. Аз съм в бижутерията (силно казано). Събирахме различни мъниста и правехме гривни със закопчалки от тик-так копче бяха
. Правехме и други гривни, да не си мислите, че сме ограничавали клиентелата само с 1 вид. Вторият вид бяха от шарена прежда оплитахме я както дойде и наподобяваха на мартеници, но в други цветове. Нямаше една с една еднаква
. Не им помня цените, но не жънехме успех
.... оооо и като се сетя сега да разкажа - по-големите от нас правеха игри като "Риск печели, риск губи", в които ние малките будали участвахме с такса 20 ст, а накрая победителят получаваше сладолед
.... беше много забавно. Сега наблюдавам децата от квартала нареждат сергийки ( предимно момиченцата ) , а лошите момчета им ги разхварлят. Войната момичета - момчета никога няма да спре
![]()
![]()
![]()
![]()
Още един спомен изникна в съзнанието ми. Имахме и конкурс на махалата. От всеки блок се избираше мис "на едикой си блок" иии после финали. Бяхме изключително много деца и се получаваше. За награда имаше пак сладолед, зрънчо и т.н.
Поздравления за готината темичка!!! Много ме развесели...
Апф няма да забравя с братовчедката като продавахме мидички в "дружбите" на пенсионеритеБеше върха просто
![]()
Искам да бъда..завинаги с тебе да бъда
Обичам те , винаги двама..до края
беэ теб да живея не зная..!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Защото любовта като цвете което вече не ухае,когато е в твоите ръце..!