- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да му дам ли това, което иска?
ха хитрец ... ако ти е за едното ебане отивай се праскай с него, но не очаквай да отвърне на чувствата ти.
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Еми двоумя се, защото приятелката му е от скоро, а ние още преди 2 години ходихме, аз го оставих, но продължихме до ден днешен да се виждаме. Той казва, че преди съм го наранила и му е писнало да го разигравам и затова така иска да му докажа първо... но работата е там май, че се страхува да не загуби и сигурната в момента, ако аз реша да не му пускам. И между другото реши, че е най-добре да се забравим, за да спрем да се нараняваме вече...
Слушай ся кат му пуснеш как по точно му доказваш че го обичаш? И нужно ли е да доказваш любовта си? Тоя е каиш заеби го
madafaka
=> извод : Келешчето просто мисли само и единствено за своя задник!Първоначално написано от pobeda28
А и още нещо... Да му докажеш чувствата си чрез секс? ... колко изчанчени представи имат някои хора...
Аз така и иначе вече му казах сбогом... Той ми се извини, че ме е наранил и сложихме края>Първоначално написано от uBo
Келеши като тоя бол!Мани го и това е...Такива още като ги видиш и резанцев!...Айде мн ви здраве!...![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Не искам да те нараня,но според мен е само заради бройката,не се захващай .Знам ,че е трудно така да го забравиш,щом го обичаш ,но няма начин ,не те заслужава![]()
Summer (h)
Ок.Сложили сте края и темата се изчерпа!![]()
хем го обичала , хем нямало нищо сериозно, хем искал да я ебе, хем той си имал друга приятелка...
каква дилема... каква драма..... какъв филм...
южно-американски саунки ли? за кво .. има тиинпроблем.нет.
Мила напиши 100 пъти изречението:
"Аз съм тъпа путка!"
и съм сигурен че ще ти проблесне кво да правиш!
бой, йебанье и чалга
Първоначално написано от flip95
Айде ключ вече.
![]()
ако е само за клецинга заеб*ки го![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те. . .
Душата ми се моли,
дете, душата ми се моли . . . !
С което явно се слага и края на темата.Първоначално написано от pobeda28
![]()