Странна Музика за Странен Секс и Странни Хора с Ритъм.
Първо, уговорката е - не говорим за извратении (само).
Какво провокира темата - ами днес четох за сексуални преживявания на третия ден на Spirit of Burgas, по-точно за скришен секс, докато на сцената са Crystal Method.
В същото време всички знаем какво става в петък по столичните дискотеки и как едва ли не след това мият целите заведения с ръкавици.
Което ме подтиква да мисля за теорията на една приятелка - всичката музика идва от секса - подсъзнателно сме свързвали ритъма на мелодията с ритъм друг - сетете се сами. Всъщност, според нея, музиката произлиза не от друго, ами от древното желание за разплод.
Интересно ми е бихте ли правили секс в дискотека/на концерт/на някакъв музикален купон с DJ set и на каква музика? Сега, едва ли тук има индивиди, които ще се чукат на Lustmord просто заради липса на ритъм в тази музика, но предполагам тук има хора със скрити фантазии за една вечер с гаджето на концерт на Ивана/Metallica/Cypress Hill/The Prodigy?
А как въобще възприемате този факт със секса и музиката? Подтиква ли музиката към секс според вас? Ако да защо? Приемате ли тази теория или не? Ако не - случайност ли е тогава тази частична сексуална масовост на музикални прояви или е просто измислица? А може би причината е друга - примерно стълкновението от хора винаги е било възбуждащо за някои индивиди?
Та вече имаме тема, имаме си и бутонче 'Отговор', знаете какво да правите.