Проявата на масовост на сексуални преживявания на концерти, в дискотеки и други оживени места според мен е следствие от няколко фактора: Силната музика, особено ако е на любима група вдига адреналина, също и огромната екзалтирана тълпа около теб, оттам настъпва вълнение, възбуда и т.н., липсата на "терен" на закрито и употребата на алкохол пък принуждават за секс на открито

По-скоро съм склонна да мисля, че алкохолът е главната причина за това, за което питаш, не толкова музиката. А иначе относно теорията на твоята приятелка, заинтригува ме, но не съм особено съгласна. Така нареченото "древно" желание за разплод никак не е било особен обект на възхита, докато музиката като едно от най-първите изкуства и чудеса е била и все още е на един съвсем различен възвишен пиедестал. Изказване за музиката, че произлиза от секса леко като че ли я снижава в очите ми

Не мисля, че е права. Но че музиката определено може да буди силни подсъзнателни асоциации... вече е друг въпрос.
Бих правила секс в дискотека, но не на центъра на дансинга, може би по в ъгъла, по на тъмно и на теория. На практика не знам дали ще ми стиска.
Обичам да правя секс на музика, най-често на трип-хоп и обичам да е малко по-силен звука от обикновено.
http://www.youtube.com/watch?v=8e3bX8v4Jrs специално за теб, Ballbreaker

ПАК изписах много...