- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изпитвали ли сте пеперудите в корема? Как бихте го описали?
ахахаха..голям майтап..много умно и оригинално.Когато имам пепелуди в корема се чувствам все едно имам пеперуди в корема.![]()
![]()
![]()
Иначе чувството е уникално.Аз се чувствам така,когато видя любимия си човек.И след толкова време пак се чувствам по този начин.И преди мен някой каза,че не можеш да свалиш усмивката от лицето си.Много е вярно.
Толкова добре описано...Първоначално написано от ShtrudeL
жалко че не съм се влюбвала от 1 година
/сега си дадох сметка за това
/
Случвало ми се е когато видя човек който харесвам или когато ме докосне![]()
Да изпитвала съм го..Изпитвали ли сте пеперудите в корема?
...ъъ като пеперуди в коремаКак бихте го описали?![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
не ми се е случвало ,когато сам нервна преди среща немога да си обуя обувките щот треперя ,корема не ме свива ,свива ме мозъчето от там идват вс пеперудки![]()
love is gone!
оххх обожавам го това чувство.То е сякаш някой ти хваща сърцето и нещо там те стяга..поне мен..дори когато си помисля за него..апък като го видя или ме заговори треперя на лист..:Д много е приятно чувството получавам сърцебиене абе страхотно е просто се разтапям..<3![]()
Мда,изпитвала съм го.И не е пеперуди в стомаха,а по-скоро някакво присвиване,омекват ти колената,сърцето ти ще изкочи ..
Не. Мразя това сравнение. Не съм гълтала никакви пеперуди, за да ги усещам в стомаха си.
Който не се е влюбвал от пръв поглед, има още да поживее. На мен ми се случи в тоя живот. Беше много хубаво.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.