Цитирай Първоначално написано от Psychic
Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
Цитирай Първоначално написано от Psychic
Glavno zadavam vyprosa zashtoto mnogo hora daje ne sa go izpitvali i v KOREMA a samo psihichesko i go otyjdestvqvqt s tova chvustvo, mi ne, tova ne e lubov, tova ne e da obichash, tova ne e i orgasm ne e i sex.
Tova e tipichno chuvstvo v korema, kogato leko ti te svie i ima tam naprejenie- pone ot tova koeto az chuvstvam, i se poqvqva ot stress, strah, ot naprejenie predi sreshta i tn. povecheto puti. primerno....
(sorry za krilicata)
Звездичка* Говориш несвързано/неясно. *премиг* Оо
От къде си толкова сигурен,че много хора не са го изпитвали? Чувстваш вместо тях ли?
И какво... о,какво общо има корема?...освен,че тва с пеперудите е банално и клиширано и се използва просто за израза...
И не,не е само психически.
И защо да не е любов? Когато се вълнуваш и това чувство се появи...преди срещата с любимия човек например?...
кхъм...та какво има в корема? напрежение ли? В корема или няма нищо съществено от това което си го има от както си се родил,..или има смляна гадна храна. ^^
Dear Shtrudel,

Чувството не напразно се казва Пеперуди в Корема, името му е възникално заради чувството и се опитва да го опише най-добре. Хората могат да усещат хиляди емоции и може лесно да се объркат като отъждествяват едни с други и тн защото като цяло емоции и обяснение е адски трудна категория. Специално за пеперудите , чувството е положилтелно, главно предизвикано от адреналин и хормона на стреса Кортизол, чувството е доста типично. Не може когато изпитваш цялосното телесно напрежение заради любимия човек да кажеш че го изпитваш, нито когато си в еуфорично шастие и умираш от кеф, това не е това чувство тва са други чувства. Важното е разграничението. Естетвено някои от цялосните състояния и други емоции могат да го включват това чувсто като бонус, но то самото главно е в корема.
Глупостии! (ех щастливия ми ден...най-накрая да намеря с кой да споря. ^_^)
Ти да не би да си имал БУКВАЛНО пеперуди в стомаха и те БУКВАЛНО да са си пърхали из стомашния ти сок,че да знаеш какво е и да го описваш точно така чрез общото разбиране на всички...? Оо
*стана ми смешно* ^^
-(не се заяждам)
Би ли описал какво точно става буквално в теб когато се появи въпросното чувство,че ми стана интересно?..Оо