.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

До кога пенсионерите ще са приоритет

Постоянно реват за пенсии, а за нас няма нищо, държавата увеличава пенсиите защото, възрастните се лъжат и гласуват, а ние нямаме това право, за това ни теглят майната, хич не им дреме, ако и децата можеха да гласуват със сигурност учебниците щяха да са безплатни, и 5 правителства да дойдат на власт всички са манипулатори, гледат само своето, елате след 4 години и ми кажете дали нещо се е променило, след парламентарни избори 2009

Град
    София
    Единственото, заради което не харесвам пенсионерите е, че масово гласуват за БСП и по тоя начин ни развалят на нас живота.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от gigaherz
    Единственото, заради което не харесвам пенсионерите е, че масово гласуват за БСП и по тоя начин ни развалят на нас живота.
    Освен, че гласуват за БКП ме дразни и, че всеки божи ден се влачат по градския транспорт точно, ама точно тогава, когато хората ходят и се прибират уморени от работа. И не само, че влачат, ами и мрънкат все от нещо недоволни. Слава богу, че баба ми и дядо ми нито са комунисти, нито са някои мрънкала.

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Цитирай Първоначално написано от gigaherz
    Освен, че гласуват за БКП ме дразни и, че всеки божи ден се влачат по градския транспорт точно, ама точно тогава, когато хората ходят и се прибират уморени от работа. И не само, че влачат, ами и мрънкат все от нещо недоволни. Слава богу, че баба ми и дядо ми нито са комунисти, нито са някои мрънкала.
    Я, това беше добро от твоя страна. Много правилно.
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

Супер фен Аватара на Stani46
    Град
    Момче съм
    Като гласуват за БСП те сами се хващат в капана те са малко тъпи и им вярват все оше Бойко е спасението
    Цитирай Първоначално написано от storex
    Бе кажи им, че са жени и не ги обиждай повече
    Шегувка

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от Stani46
    Като гласуват за БСП те сами се хващат в капана те са малко тъпи и им вярват все оше Бойко е спасението
    Същото се казваше и за Царя. Българина все чака някой месия да дойде да го "оправи". Нищо кой знае какво не може да сторят ГЕРБ, курсът на политиката ни идва от Запад и е насочен срещу обикновения човек и неговото обедняване, за сметка облагодетелстването на по-крупните богаташи. Първо червените капиталисти ни грабеха, а сега сините ни продадоха на чужденците. Ама какъвто народът, такива политиците му. Всъщност ГЕРБ съществува, за да е анти-БСП и ДПС партия, както Атака съществува само заради ДПС. Обещанията за "политическа чистка" карат хората да са доволни, но май нищо няма да стане от това.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Град
    София
    Nam3less3 написа:

Обещанията за "политическа чистка" карат хората да са доволни, но май нищо няма да стане от това.

Нали вчера започна''лов на вещици'' - само това се върти в новините. Очевидно е ,че Бойко сериозно се е заел да изчисти боклуците от миналото управление.

Град
    Момче съм
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Същото се казваше и за Царя. Българина все чака някой месия да дойде да го "оправи". Нищо кой знае какво не може да сторят ГЕРБ, курсът на политиката ни идва от Запад и е насочен срещу обикновения човек и неговото обедняване, за сметка облагодетелстването на по-крупните богаташи. Първо червените капиталисти ни грабеха, а сега сините ни продадоха на чужденците. Ама какъвто народът, такива политиците му. Всъщност ГЕРБ съществува, за да е анти-БСП и ДПС партия, както Атака съществува само заради ДПС. Обещанията за "политическа чистка" карат хората да са доволни, но май нищо няма да стане от това.
    Вярно,че може да стане така и с ГЕРБ(но ме съмнява) а т'фа за,че АТАКА стои заради ДПС и т.н не е много вярно

ТИ КОМУНИСТ ЛИ СИ като ти гледам аватара май си ?
    Шегувка

а т'фа за,че АТАКА стои заради ДПС и т.н не е много вярно
    А зад кого стои? АТАКА е най-лъжливата партия в парламента. Доказаха го самите те, доказал съм си го сам, доказали са ми го бивши членове и сума ти други факти. Дори ГЕРБ, дето се пишат за най-добрите, не са толкова измислени патриоти колкото АТАКА.
    В тая партия е пълно с комунисти и ДС.
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Вярно,че може да стане така и с ГЕРБ(но ме съмнява) а т'фа за,че АТАКА стои заради ДПС и т.н не е много вярно

ТИ КОМУНИСТ ЛИ СИ като ти гледам аватара май си ?
    Ако я нямаше ДПС, Атака колко гласа щяха да съберат? Аз не знам какво е комунист наистина, и се чудя като някой нарече друг "комунист". Иначе не съм никакъв, а и аватар на Ленин да имах, това не означава, че съм "комунист?"

Град
    Момче съм
    Ще е да е по-добре да я няма ДПС,щеше да е супер и тогава нямаше да ме интересува колко гласа,ще имат АТАКА
    Шегувка

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Ще е да е по-добре да я няма ДПС,щеше да е супер и тогава нямаше да ме интересува колко гласа,ще имат АТАКА
    Ако я нямаше, тук можеше да стане нещо подобно на "Косово". Обаче като я има, турците са спокойни, и не създават неприятности.

Град
    Момче съм
    Иначе не съм никакъв, а и аватар на Ленин да имах, това не означава, че съм "комунист?" Very Happy
    Еми за да сложиш аватар на Тодор Живков,т'фа е мое мнение значи си му фен може да се каже макар,че вече не е на власт.Мисълта ми е за да туриш дадена снимка знчи имаш на предвид нещо.

Шегувка

Град
    София
    Не мога да разбера защо мойте връсници са толкова неблагодарни, варно че пенсионерите ласуват основно за БСП, но май забравяте че те построиха нова България, а вие ние за съжаление сега я разрушаваме и то много успешно. Според мен на старите хора са им нужни по-високи пенсии.

А и какво не мисли за тебе мърло/мърльо - безплатни учебници до 7 клас, карти за градския на по-ниски цени, а не ти ли стига? То тая държава няма бездънна хазна, не може само за тебе да мисли, има и други хора.

А и за кого ще гласуваш, а? За Атака, за БНС? За кого? Нали всички са маскари, защо ти е да гласуваш? Малко ти е противоречиво изказването?
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

Град
    Момче съм
    Имаш правописни грешки поправи ги
    Шегувка

Град
    София
    Когато МОН започе да не допуска правописни грешки по тестовете си и аз ще започна да пиша правилно.

Град
    Момче съм
    Цитирай Първоначално написано от kalashnik
    Когато МОН започе да не допуска правописни грешки по тестовете си и аз ще започна да пиша правилно.
    Както искаш аз ти казвам да знаеш(от обща култура)
    Шегувка

Град
    из източната част
    калашника е прав защото трябва да има уважение към пенсионерите щото сега тоя дето е пуснал темата си стои в тях пуснал е климатика и квото поиска ше го има а дедото и бабата от 4 етаж те кво могат да направят на времето са направили толкова неща а сега ги забравят с едни малки пенсиики поне повечето де и така преди да говорите против пенсионерите ше се замислите: абе аз имам ли право да говоря така за хората осигурили ми живот( няма значение какво се говори и положението какво е в момента). Не се измъквайте с това, защото преди 50 години е било къде по-зле...
    това за който го мързи ,да бе

Stani46, пишеш му, че има правописни грешки, а в същото време в изречението ти също имаш грешки.

По темата - да, може да са направили много и да са изградили това, върху което се развиваме ние днес, но да не забравяме, че това не ги прави най-важните хора. Сега пък ние трябва да градим за напред, затова нека, както вече се написа, да не се пречкат само в градския транспорт и да не си дават гласа вече те, защото едва ли ще дочакат следващите две правителства един вид.
    Има и още нещо. Именно те са изградили България, но именно те я оставиха за последните двадесет години да я разграбят, разпродадат и да се подиграват с Българите в България и извън Нея.

А когато ние младите трябваше да направим нещо - ни потрошиха от бой, изкараха ни наркомани /нищо, че точно пък ние сме настроени най-много против наркотиците/, изкараха ни лумпени. Няма да крия факта, че в тия среди е пълно с неориентирани идиоти, но уви - всички ли? Както и да е, друга тема.
    Когато трябваше да се направи нещо - те не го направиха. Сега да си траят!

И все пак, имайте уважение към тях, те са нашите баби и дядовци, нашите родители.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bulgarian1878
    Stani46, пишеш му, че има правописни грешки, а в същото време в изречението ти също имаш грешки.

По темата - да, може да са направили много и да са изградили това, върху което се развиваме ние днес, но да не забравяме, че това не ги прави най-важните хора. Сега пък ние трябва да градим за напред, затова нека, както вече се написа, да не се пречкат само в градския транспорт и да не си дават гласа вече те, защото едва ли ще дочакат следващите две правителства един вид.
    Има и още нещо. Именно те са изградили България, но именно те я оставиха за последните двадесет години да я разграбят, разпродадат и да се подиграват с Българите в България и извън Нея.

А когато ние младите трябваше да направим нещо - ни потрошиха от бой, изкараха ни наркомани /нищо, че точно пък ние сме настроени най-много против наркотиците/, изкараха ни лумпени. Няма да крия факта, че в тия среди е пълно с неориентирани идиоти, но уви - всички ли? Както и да е, друга тема.
    Когато трябваше да се направи нещо - те не го направиха. Сега да си траят!

И все пак, имайте уважение към тях, те са нашите баби и дядовци, нашите родители.
    Какво да строите бе - давам пример - чисто нови автобуси пуснаха фирмата дето работи баща ми по селските линии на градския, а на втория ден те са по-изпотрошени и от Икаруси, това ли създавате?! Всъщност може и да направигте нещо - АНАРХИЯ!!! Докато армията не вземе нещата в свои ръце и наложи диктатура няма да се оправиме.

Обвини мен, сякаш аз съм ги изпотрошил. Това, че младото поколение е също толкова деградирало, колкото и най-старото, не означава нищо. Мога да ти дам ред примери, в които точно пък аз съм виждал как възрастни хора чупят, рушат, хвърлят боклука си и замърсяват. И да, младото трябва да гради сега. Но _ТРЯБВА_. Друг е въпросът, че не го прави.
    Иначе да, и аз съм положително настроен армията да влезе в действие.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bulgarian1878
    Обвини мен, сякаш аз съм ги изпотрошил. Това, че младото поколение е също толкова деградирало, колкото и най-старото, не означава нищо. Мога да ти дам ред примери, в които точно пък аз съм виждал как възрастни хора чупят, рушат, хвърлят боклука си и замърсяват. И да, младото трябва да гради сега. Но _ТРЯБВА_. Друг е въпросът, че не го прави.
    Иначе да, и аз съм положително настроен армията да влезе в действие.
    Ти си първия във форума който ме подкрепя, радвам се.

Град
    из източната част
    сега така като пишете ми е мн интересно искам да видя да ми опишете какво трябва да направи армията, какви действия трябва да извърши?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от dan40123
    сега така като пишете ми е мн интересно искам да видя да ми опишете какво трябва да направи армията, какви действия трябва да извърши?
    1. Да организира държавен преврат.
    2. Да напусне НАТО и ЕС и да започне процедура по приемане в ОДКБ, ШОС и СНГ, където процедурите са много по-облекчени и не те глобяват ако не им играеш по свирката и имаме относително голяма свобода.
    3. Да преразгледа признаването на Македония и Косово, както и отказът от признаване на Южна Осетия и Абхазия.
    4. Да всички депутати останали живи от всички народни събрания до извършването на преврата, същото се отнася и за министрите и държавните глави.
    5. Да възстанови наборната служба.
    6. Да започне политика на сближаване с останалите славянски страни.
    7. Да промени образователната и здравната система.
    8. Да удържави всички предприятия, като се създаде възможност за смесени дружества с международни фирми при 50% от акциите собственост на държавата.
    9. Разкриване на селски стопанства където основна работна сила ще е малообразованото население, циганите и турците. Трудът там ще е принудителен на система - работите и получаване храна и покрив, не работите - застрелваме ви.
    10. Намаляване на разходите на правителството. Депутатската и министерската заплата са колкото средната работна за страната.
    11. Единна базова заплата за всяка професия - конкурентността между фирмите ще отпадне, което ще облекчи работата на хората. Бонусите за извънреден труд ще си останат.
    12. За намаляване на замърсеността и разхода на електричество заводите ще работят на 3 смени по 8 часа. Така прекомерното изразходване на енергия при включването на машините ще се избегне.
    13. Довеждане на качеството на продуктите до световното.
    14. Увеличаване на износа и намаляване на вноса.

Това е за сега, ако се сетя нещо ще го добавя.

Град
    из източната част
    прочетох какво си написал и повече от 60% от нещата са фактически и практически невъзможни някой от тези действия са правилни ама повечето просто не стават ти реално искаш да върнеш времето с 30-40 години назад като добавиш тук там нещо и премахнеш тук там нещо което е просто невъзможно особено тва за държавния преврат замисли се ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си