.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: корупция

корупция

Някога ставали ли сте свидетели на корупция ? Ако отговорът е да ,бихте ли разказали .

Град
    Екатеринбург, Русия
    Да бил съм свидетел. Беше 21.30 и слезнах от тролея на спирката на Център по хигиена, където бях обграден от две ченгета и единия ми каза "Момче, ако си под 14 - и със знак ми каза да си платя - ако не искаш да те водиме до шесто". Това не е нормално, да се искат подкупи вече и от 15 годишни, до къде стигнаха нещата в тази страна.

В такива ситуации поискайте да ви се представят с имена, от кое РПУ са и сигнализирайте за нередност, със сигурност няма да сте първия и при подобно такова оплакване е възможно да има санкции за тях.

И да знаете, има шанс да ви строшат от бой с палките, така че все пак вие си преценете.
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Да ти кажа шанса е към 70%
    На улицата шанса да те бият е точно 0%..

Не е 0. Факти.
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

Мега фен Аватара на ZipFail
    Ако не е в тъмна уличка без свидетели, после ще им разцепиш дупетата, особено ако е малолетен..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си