- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целували ли сте се с човек от същия пол?
Не,но целувам по двете бузи и прегръщам редовно хомитата от моята квартална банда,щото сме едно голямо семейство.![]()
![]()
Беше отдавна ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз съм се целувал с момче само заради едния бас.Ама нямам нищо против 2 момичета да се целуват ахах супер якото е![]()
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!
+1Първоначално написано от DevilWish
![]()
Целувала съм се с език с момиче,но никога леките целувки по устата не са били за здрасти и чао.
Не с език, но по устните-да.![]()
Да, с определено момиче и с никоя друга !
Come out, come out wherever you are...
Аз също съм целувала момиче..
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
Имах една френдка дето много ми се радваше и се е случвало да ме млясне по устата ама аз не си падам по такива неща
![]()
Тц тц.. кой предаде мъжкия пол
ShtrudeL написа:
За мен например е противно и две момичета да се целуват
+1
не съм ,но мисълта не ме блазни особено![]()
Не съм![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от BloomF
![]()
Бъди по-умен от другите хора, но не им го показвай !!! :P
Усмивката е моята запазена марка !!!!![]()
е целувала съм се с момичета и то няколко различни . Може би ние сме по близки и такива неща не ни притесняват ... мен и двете не ме смущават две момчета да се целуват е като искат да се целуват мен не ме грее , не ми е гнусно
Не съм и някак още нямам мерак.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Да (Момиче съм)
38%![]()
Мн ми е интересно кое е тва момче дето е отговорило да... Ама за жалост е ебавка![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
пф много пъти,ама само на игри и като бяхме на по 9-10 за да се "научим"..![]()
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]