- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целували ли сте се с човек от същия пол?
Да (Момиче съм)
41%
41% [ 51 ]
Не (Момиче съм)
27%
27% [ 34 ]
Да (Момче съм)
0%
0% [ 1 ]
Не (Момче съм)
29%
29% [ 36 ]
![]()
![]()
хората в днешно време са адски консервативни само това ще кажа
love is gone!
хъмм за мен е съвсем нормално да целуна някое момиче по бузата .. а по устата целувам приятелките ми ..
в такъв смисъл приятелки като гадже ..
п.с.: не съм лесбийка, а БИсексуална
като гледам резултатите....тая простотия само ние момичетата можем да я направим....аз не съм и нямам такова намерение
![]()
Живота не се мери с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъха ни!!! (sun)
http://kachi-snimka.info/images/bwy1246866507w.jpg
Е жените се целуват със и без повод...дори и за здрасти...
Глупава анкета...![]()
пссст..
Да,момче съм,целувал съм се с една мравка... И с кучето![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всеки го повтаря това здрасти бе![]()
Аз не виждам нищо лошо в целувка по бузата за здрасти..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Къде точно написах, че е лошо обаче...
Няма да мога да заспя с мисълта за това..
пссст..
Не говорех конкретно за теб.
Срещнах такива изказвания из страниците..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Оу Май ГАД!!!Първоначално написано от Jumbie483
И всичките са казали, че това Е ЛОШО!!!!!
ПОТРЕСАВАЩО!
РАЗСТРЕЛ!![]()
пссст..
Да,но беше отдавна![]()
не бих повторила
![]()
Първоначално написано от PurpleDream
имаше една в даскало ,която сичките ги целуваше
може би предпочитам прегръдка
за тая цел си има момчета все пак ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
повечето ми приятелки го правят, но и за мен е лигаво и не го правя.. но иначе съм се целувала, но наистина целувка - беше просто от любопитство![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Момиче съм.. целувки за довиждане м/у приятелки, макар и лигаво, го приемам, но нещо повече.. не бих пробвала![]()
и на мен винаги ми е било неприятно, момичета да се целуват, като поздрав, но все пак и аз съм го правила 1-2 пъти, целувала съм момиче и заради гланца или балсама, ако нямам.
освен това, да, два пъти съм се целувала с 2 различни момичета, и двата пъти бях много пияна, но определено не съжалявам и смятам, че няма нищо нередно в това, но всеки си има право на мнение все пак. моето е, че с удоволствие бих целунала момиче отново и дори и да не съм пияна. и не ме е срам да го призная. браво на момичетата, които също си признават.
дразни ме само факта че някои момчета го мислят за страшно секси да видят две момичета да се целуват. аз мисля че това си е просто вид любов
Истинско приятелство съществува, когато мълчанието между двама души е приятно...
Да,момиче съм.Бях пияна много се бяхме разлигавили пък и не мисля че е чак толкова фатално освен ако не ти стане навик...![]()
![]()
Same x]Първоначално написано от sLadkaTa_LoRi
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
mi po buzkata da mn puti ... no po ustata sa se opitvali da me tseluvat momicheta ama az ne se davam![]()
![]()
Напълно съм съгласна .. ама като ме целуват к'во мога да направяПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Не съм се целувал с момче, но ми се иска! Непукист съм, а ми е любопитно как се целуват момчетата!![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Тия лигавщини не ми допадат.![]()
Ех, ами вярно си е това че двама мъже да се целуват е гнусно, а две жени - общоприето. За мен и двете гледки са напълно поносими, какво толкова - целуват се. Аз също съм целувала човек от моя пол, но не е било нещо дълго и лигаво...просто така от обичПринципно не ми доставя кой знае какво удоволствие, затова не разбирам парадирането със сътастни целувки между приятелки, но всеки с вкуса си.
на рожден ден на една приятелка... ми попийнахме леко всички.... и с едната са целунахме за пред камерата, съвсем невинно, то пък все че леко са намляскахме... много се смяхме после... и на другия ден особено... наистина нямахме такива намерения, нито тя го е правила до ся нито аз... не смятам и да го правим!!!! имаме си сериозни приятели... казвам го да не вземете да ме изядете сега във форума...![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Да,беше на ебавка![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB