- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целували ли сте се с човек от същия пол?
Целувала съм се с приятелки, да. Обаче беше под действието на алкохола и не го намирам за странно. Беше си забавно.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Дам,с най добрата ми приятелка и то с език,няколко пъти,но все в дискотеки и под въздействието на малко алкохол. Много е забавно и така на майтап ми харесва(Не съм лезби)
Първоначално написано от sweet4esf
![]()
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
По устата БЕЗ език да се е случило два пъти точнои то щото те ме целунаха.. иначе са ми супер отвратителни тея с език.. още повече ме нервят педалите които викат че това е красиво
![]()
It takes years to build up trust
and only seconds to destroy it...
мда целувала съм момиче но само {} .. и според мен е тъпо за здрасти и чао целувки..
да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!
никогааааааааааааааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
( Да - моми4е съмм ) Случвало се е да се целунем с някоя приятелка по устните леко за здрасти или чао..
Иначе по - задълбочена целувка - не ..
Не намирам за гадно нито две целуващи се момичета, нито момчета. Все си има право на избор. На който не му харесва да не гледа и да не го прави.
Целувала съм се с момичета, с език е била целувката.
И в двата случая е лайно.
Никога не съм се възбуждал от 2 момичета, които се целуват, а повечето хора се (поне тези, които са ми познати).
А колкото до 2ма мъже, които се целуват... мисля, че няма място за коментар. -.-
Не естесвено,за момичета е по-приемливо и нормално.Има 1 който е от другия бряг![]()
Амии случи ми се само веднъж, леко по устните с тогавашната ми най-добра приятелка... сега ми се струва адски гадно, но тогава... оффф нз какво ми беше станало ;д А за по-задълбочена целувка...не!!
Но както казаха преди мен, всеки има право на избор.![]()
п.п.Момиче съм.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Мда, тва си ни е нещо като поздрав.но само приятелски чуства..
![]()
сещам се за един случей![]()
![]()
вървим аз и най-добрата ми фр. с бившите ни...
и ни беше прихванала лигата.. и им викаме да се целунат ..
и те викат ако и вие се целунете.. и нали ние ни е като поздрав ..
и те останаха -![]()
![]()
![]()
и те трябваше
![]()
после ни караха с език щото мислеха, че нямаше да го направим ..![]()
ама ни стана нещо и![]()
![]()
а те отказаха да го направят.
![]()
сигурно звучи някво .. извратено![]()
ама тогава ни беше лигаво и бяхме на градус ..
![]()
Да. С език, без език.. момиче съм ии не ми пука особено. Рядко съм влагала чувства.
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Целувала съм се с момиче и за здрасти,и с език.Бяхме на купон,стана ни весело,прекалихме с пиенето,целувахме се ,беше забавно,не вярвам никое момиче на игра на шише да не се е целувало с човек от същия пол.
Обичам хипотези! Слушайте...
Ако...
след далечната 1789 година, когато декларацията за правата на човека и гражданина не бе довела до изготвянето на декларацията за правата на жената, и съответно достигането на прочутото право на жените да гласуват през 1946 година, тогавааа...
хипотетично:
Самочувствието на жените не би довело до свободията, до която са достигнали, в този момент, огромен процент от жените. (който нараства между другото)
>>
Сексът не би бил въвлечен в ежедневието, като грандиозен проблем ( говоря за синдрома на придобитата (не съм сигурен дали ще ме разберете, за това акцентирам) иммуна недостатъчност, СПИН )
>>
Нямаше да има толква развалени бракове. Броя изневери би бил по - нисък, като процент и от съдържанието на масленост в ниско маслените кисели млека(говоря за цялата еманципация и внушението, което създават "свободните хора", не говоря за обикновените хорица, като нас, говоря за тези които имат влияние върху нас, обикновените хорица. "Секс символи"
, темподобни влиятелни хора, които по индиректен начин ни казват, на нас - обикновените хора, как да се държим и как да мислим, как да се отнасяме към другите, и какви стандарти да спазваме.)
>>
Нямаше да има "леки целувки по устните" (![]()
съжалявам) за здрасти и чао.
>>
Нямаше да пиша това, нямаше сигурно и да ме има, но все пак, без " леките целувки по устните" за здрасти, чао и каквото още можете да измислите, мили дами![]()
, щеше да е по - добър света. БЛАГОДАРЯ.
Първоначално написано от anSsito
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle
Пускала съм език на 3 приятелки,единият път бях пийнала,другия слушахме I kissed a girl и не знам как точно стана,третия път ми казаха,че не мога...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Да,но не заради басове,снимки или алкохол.Просто харесвам и момичета![]()
http://www.youtube.com/watch?v=VnZKmBqDaWk
The Sound Of Inevitability
Martyrs !!!
http://vbox7.com/play:7b7442cf
Да, няколко пъти (момиче съм).
Да, целувал съм се вече! Казаха ми, че не мога, еми мога!
Защо се целунах момче с език ли? Защото : мога, но не ме кефи, но то пак зависи от човека де!
Първоначално написано от ScionOfStorm