след далечната 1789 година, когато декларацията за правата на човека и гражданина не бе довела до изготвянето на декларацията за правата на жената, и съответно достигането на прочутото право на жените да гласуват през 1946 година, тогавааа...
хипотетично:
Самочувствието на жените не би довело до свободията, до която са достигнали, в този момент, огромен процент от жените. (който нараства между другото)
>>
Сексът не би бил въвлечен в ежедневието, като грандиозен проблем ( говоря за синдрома на придобитата (не съм сигурен дали ще ме разберете, за това акцентирам) иммуна недостатъчност, СПИН )
>>
Нямаше да има толква развалени бракове. Броя изневери би бил по - нисък, като процент и от съдържанието на масленост в ниско маслените кисели млека (говоря за цялата еманципация и внушението, което създават "свободните хора", не говоря за обикновените хорица, като нас, говоря за тези които имат влияние върху нас, обикновените хорица. "Секс символи" , темподобни влиятелни хора, които по индиректен начин ни казват, на нас - обикновените хора, как да се държим и как да мислим, как да се отнасяме към другите, и какви стандарти да спазваме.)
>>
Нямаше да има "леки целувки по устните" ( съжалявам) за здрасти и чао.
>>
Нямаше да пиша това, нямаше сигурно и да ме има, но все пак, без " леките целувки по устните" за здрасти, чао и каквото още можете да измислите, мили дами , щеше да е по - добър света. БЛАГОДАРЯ.