- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ...............
...................
Казал ти го е в лицето,честно и точно.
НЯМА чувства към теб.Засега иска да сте само приятели.
Не можеш да накараш някой да те харесва на сила.
Дръж се нормално.
След време ще го забравиш.
дамПървоначално написано от YouCantStopMe
само за последното не съм много сигурна, но може пък след време да те потърси за нещо повече,но се съмнявам...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Слагай си повече фон дютен.
Работи безотказно.
Съгласна съм.Първоначално написано от YouCantStopMe
Макар че това 'за сега' ,не ми се нрави и ако съм на твое място няма да го чакам и ако случайно ме поиска след време ,аз ще откажа![]()
"за сега .. " демек .. стой и ме чакай, пък ако тая не ми върже ше те пробвам ...![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Съгласна съм. Мисля да го оставиш, ако поиска да е с теб просто не приемай... Има голяма вероятност да бъдеш използвана.Първоначално написано от Priceless
![]()
Животът е адът описан в Библията!
щом ти го е казал в лицето давай смело напред и му бий шута![]()
![]()
Оо и мен ме дразни супер много това: "за сега"Първоначално написано от Priceless
вече на такива не се връзвам казвам и да си гледат работата и тфа е
![]()
![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
по скайпа си писахме .. не ми го е казал face 2 faceи двамата сме много срамежливи за да си го кажем на живо
![]()
харесай си друг щом този не те иска![]()
I can't stop myself from loving you <3
Бъдете си приятели ,но продължи напред.И на мен ми се случи нещо подобно ,но два пъти по-гадно.Няма значение ,но мисълта ми е ,че трябва да продължиш напредПървоначално написано от bebety2
![]()
--------------------------------------------------------
+++Първоначално написано от Priceless
нямаери си някой, за който няма да си "резерва" ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Как по-точно да му бие шута след като пича вече я е изпреварил и преди тя да реагира й е бил той шута?Първоначално написано от mysticinside
Забрави го.Намери си някой ,който да е сигурен в чувствата си![]()
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
Скоро бях в подобна ситуация, да не кажа същата. Виж, принципно бих ти казала да си харесаш някой друг и да не ти пука за този и това би било най-доброто решение. Обаче както ти си описа сутацията - накратко е същата като моята, но при мен имаше хиляди други глупости, които влиаеха до толкова, че най-доброто решение не беше такова. Та искам да ти кажа това, че не винаги получаваш добър съвет от форум като този. Първо, че начина по който гледаш на нещата е субективен и второ, че няма как да разкажеш всичко случило се. Винаги пропускаш по някой детайл, който е от голямо значение, или не се изразяваш точно. Ииии да във всеки случай забавлявай се, без да се депресираш за глупости. Предполагам, че звучи глупаво и изтъркано, но е така. Ако наистина искаш да се забавляваш, ще го правиш истински.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
права си мила,благодаряПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()