Цитирай Първоначално написано от PurpleSand
Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
Ами с най-добрата ми пирятелка се познаваме някъде от 3 години. Но толкова много промени ...

Отначало ,когато се запознахме не бяхме чак толкова близки - карахме се за щяло и нещяло. Впоследствие станахме много близки,всичко си споделяме. Дотук добре,докато ...
В близките 5-6 месеца забелязвам някаква промяна в нея. Постоянно се сърди за най-малкото нещо и веднага ще дам пример. [ Питам я какво й е ,защото я усещам,че нещо и има ... Тя казва нищо,но аз знам,че не е така и отново повтарям въпроса. Тогава тя започва да ми вика,постоянно думите са и придружени с "Оф" ... говори ми на УЕ ... "А уе остави ме бе ..." ]

Когато и има нещо,питай "Мога ли да помогна,променя нещо?" ,ако пак се разохка,ам...Зарежи.

color=red]Като се скараме[/color] ОТНОВО за нещо и ако е виновна тя (е не винаги разбира се,казвам в случая) не си признава и започва да ме обвинява ,че винаги изкарвам нея виновна ,а аз "никога не съм била виновна"...
Някой път като й споделя нещо,отговорът й е "ОК"
"Отиди при твоите приятелки." ?
Дала ли си и повод да си мисли,че си много по-близка с други хора?Или може би имаш нови приятели от които ревнува.
Не е начинът да бягаш от скайп.
Говорете очи в очи.

Писна ми вече. А я чувствам много близка и ... не искам да я загубя.
В мен ли е вината? Много ми е гадно.
И моля без тъпи коментари!
Опитай да говориш с нея още веднъж.
Ако не се получи,остави я.Дай и време.
Месец-два.Знам,че когато става дума за близък човек,това е много време,но може би има нужда от това,ако и тогава не стане - спомни си,че се сте в период в който се променяте и то коренно.
1. Ако й кажа това,което ти предложи,отговорът ще е "Нищо не можеш да промениш,остави ме" 99% съм сигурна.

2. Ами тя още отначало си казва така. Винаги като имам нова приятелка и когато се скараме казва "Отивай при (името на новата пр.) "

3. Трябва да оцеля точния момент.
Не искам да говорим за това,когато тя е в добро наистроение,защото ще й проваля целия ден. А пък ако го направя,ще започне "Ето отново провали деня ми... " и това ще ми го натяква през цулото време.

Да не ти пука. Нека си дрънка, че вече не си й най-добрата приятелка и като 2-3 дни не я отразяваш ще видиш как набързо друга песен ще запее
Тя няма да забележи нищо нередно. Така мисля. Защото много пъти съм й се сърдила за нещо,без тя да знае,но когато дойде момента да й го споделя,виждам как въобще не е обърнала внимание,че ми има нещо.
Много е тъпа приятелката ти ! Остави я това не е истински приятел ! Може би едно време сте били но явно вече не сте ! И аз съм имал много такива... !