.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    В диска няма нищо магнитно
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    В диска няма нищо магнитно
    Абсолютно! Явно "heats" - причислява всички носители на данни, като "магнитни" носители...

Бърка се от дискетите, може би

SSD и SATA дисковете са съвсееем различни технологии с различна идея. Едва ли ще има паднат цените
    Аз SSD Не бих си взел.
    Първо, че живота на дисковете е 3-4 години само, пък ако го ползваш Нон-Стоп спада. Второ, че са доста по-скъпи.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от amk933
    За дискове личното ми мнение е, че по-добро от Verbatim е рядкост и при флашките имам нблюдения само над PQI и Sony и определно второто е доста по-добро.
    +1
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

SSD бих си взел само за ОС, за да зарежда по-бързо когато се записва на тях тогава се износват

Тя и докато ти зарежда всеки път ос-то пак се записват информации на него

е така е ама като го ползваш като обикновен хард диск ще се скапе в пъти по-бързо, но освен това за сега няма OS която да е оптимизирана за възможно най-доброто им използване може би Windows 7 SP1 ще направи такова нововъведение

Може би нещо подобно имате на предвид:

Samsung SSD Awesomeness

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Цитирай Първоначално написано от doippp
    е така е ама като го ползваш като обикновен хард диск ще се скапе в пъти по-бързо, но освен това за сега няма OS която да е оптимизирана за възможно най-доброто им използване може би Windows 7 SP1 ще направи такова нововъведение
    След като я инсталирах ми бяха нужни точно 10 мин, за да разбера, че все още е пълен ташак.
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Като излезе SATA 3, няма ли да паднат цените на SSD? Може да са скъпи, но няма друг диск, на които ос да зарежда по-бързо...

Фен
    Град
    Варна
    Ако няма да ги разглеждаш често CD.Ясно ти е ако не се използва много ще надживее който и да е HDD или flash базиран носител(SSD,флашки и подобни устройства с чипове).Качествен диск с качествено оптично устройство с внимателен и грижлив собственик.
    Ако ще ги разглеждаш по-често ги печеш на диск и правиш и копие на флашка от която да си зяпаш(в момента са на направо смешни цени!).

Офтопик:
    Колкото и абсурдно да звучи колкото по-назад се връщаш във времето толкова по-качествена е една технология.
    За аудио-грамофонната плоча е ненадмината от който и да е цифров формат.
    За видео-лентата е ненадмината отново от който и да е цифров формат.
    За снимки-лентата е...отново да се повторя ненадмината от цифровите формати.
    Цифровизацията мачка всичко това(качеството пада).

Офф2:
    За какъв чеп ви е ССД?От толкова голямо значение ли е дали ОС ще ви зареди за 30 или за 40сек?Това са лигавщини.Ако търсите бързина 2 бързи HDD на 15000rpm в RAID0 и си свиркате.По-евтино,по-бързо с по-голям капацитет.
    Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!

днес специално търсех 1 мп3ка имам е от близо 6-7 години с феноменалните за онова време 64 MB и скорост на трансфер 60MB/час и все още чете, записва и даже свири 20мин като се има предвид че е
    "куча" марка според мен флашката ще издържи поне 20 години.

е SSD-тата малко поевтиняха 32GB - 165лв до 1ви януари мисля че ще стигне 150

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си