huh
Hip Hop, Rap
,
Каква пунктоационна буря.. някой иска ли да резюмира заради мен моля ?
Първоначално написано от w0sh
^__^Първоначално написано от Tomorrowww
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
мда , мерси.. в момента супер много ми помагаш с тъпите си точки и запетаи.. тва да не ви е сайт за правопис ..
Hip Hop, Rap
,
Правописа затруднява четенето.Първоначално написано от Tomorrowww
Не мога да ти дам компетентен отговор, ако не съм разбрал половината текст.
мисля , че правописа ми е правилен .. просто не гледай шибаните запетаи , мисля че не пречи толкова на текста ?!Първоначално написано от w0sh
Hip Hop, Rap
,
Ми защо постоянно се съобразявате с някой? Спрете да го правите и всичко ще е окХубаво е, че мислите и за приятелите си, но понякога човек трябва да бъде егоист и да гледа и собственото си щастие... Вече един път сте направили компромис - недейте да правите втори... В смисъл... щом толкова много се харесвате защо позволявате да ви разделят?
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ето какво да направиш... ама ти трябва смелост... събираш всички потърпевши и им обясняваш ситуацията един по един и ТОЛКОВА.
е мерси , че отговаряте.. то беше време де.. след цялото конско за правописа
мерси и на w0sh , че отковори , въпреки пунктоацията ми !![]()
Hip Hop, Rap
,
Не съм вещ, но мисля, че има резон в това, което казва w0sh.
Успех!
какво ви пука за другите,щом и двамата се харесвате съберете се,приятелите ви ще разберат...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
аз съм най - щастливото нещо на светаа ! тръгнахме - след 2 години чаканее.. знам , че не ви пука но исках да споделяя![]()
мерси на всички , които ме помагаха и на тея дето ме нападаха - не ми пука вечее !![]()
Hip Hop, Rap
,
Е не е ама и ти лаеш,за правописа на другите!Първоначално написано от Tomorrowww
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Първоначално написано от Tomorrowww
![]()
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
казах ви , че не ви пука.. ся пак за пунктоацията ме захванахте.. омг![]()
Hip Hop, Rap
,