.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..

Съжалявате ли..?!

Може би тази тема не е за тук, но не се сетих къде другаде да я постна.И така съжалявате ли за някоя постъпка направена от вас през миналото? Ако имахте възможност бихте ли върнали времето назад, за да поправите стореното от вас?! Или смятате, че всичко е било съдба..?
    А, колкото до мен да съжалявам, че не влязох в природо-математическа гимназия и също съжалявам, че започнах да пуша.

Град
    Русе
    Честно казано ... не се сещам нищо в момента, но дори и да имаше нещо надали бих искал да върна времето назад. Такава ми е била съдбата, а и откъде да знам какво би било, ако променя нещо ... Както казват хората "Ако ти е писано да се удавиш, няма да се обесиш" ...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Има нещо, за което съжалявам.И искам да върна времето ама..

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Да... съжалявам за много неща... но бих искал да върна времето 7 месеца назад... и да поправя грешката си...

е не бе човеек Естествено че съжалявам Дори съжалявам за адски много неща То е нормално ... важно е да върви
    phah

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе

Re: Съжалявате ли..?!

Да,и аз съжалявам и ако имах възможност щях да върна времето назад и щях да поправя грешката си..Но това е невъзможно
    И съм съгласна със - n3v3r4z - , "ако ти е писано да си удавиш,няма да се обесиш".. / Такава ни е съдбата,не може да се промени нищо /
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Не, не съжалявам за нищо.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Повече от фен Аватара на GreenMimss
    И да съжалявам няма да променя нищо ... но найстина всеки е правил грешки в живота си, за които съжалява
    Усмихвайте се бе, хора ^^

Be the change that you want to see in this world ;]]

Мега фен Аватара на ameli
    да ... искам да поправя много неща
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    Варна
    има няколко неща, които бих променила, ако можех да върна времето, ама няма как. Като ми е било писано така няма как

Голям фен Аватара на krisence
    Кой не иска да върне времето назад и да поправи някоя грешка, ама не става такава ни била съдбата.

Цитирай Първоначално написано от krisence
    Кой не иска да върне времето назад и да поправи някоя грешка, ама не става такава ни била съдбата.
    Аз не искам. Дори и да можех да върна времето пак бих направила същото, дори и да не е правилно.

Град
    софия
    Искам да върна времето...само за 1 нещо

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Не, не съжелявам.
    Каквото и да съм сторила, направила или преживяла трябва да го приема и да не съжелявам. Няма смисъл от съжаление, понеже нищо не мога да променя.
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Не. Аз не съжалявам за нищо. Щом съм направила нещо, значи съм имала причина. Пък и да съжалявам и да не съжалявам .. може ли да се промени нещо ?
    ..[ No pain Inside ME !! ] ...

Град
    из източната част
    седин път преди 5 години едно момче ме помоли да сме приятели не го познавах и сега се замислям трябваше ли да приема защото тогава му казах че приятелите са ми достатъчни които имам и си тръгнах
    това за който го мързи ,да бе

Не съжелявам.Няма смисъл и да съжелявам,защото нищо вече направено няма да се върне.Решила съм го - направила съм го .. това е.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Съжалявала съм ама нищо не мога да променя.. Квото е станало, станало е Поне съм си направила изводите и съм се научила на нещо от грешките ми Това е важното
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Естествено че съжалявам и то за много неща,но няма как да ги променя.Може би ако променя миналото настоящето също ще е друго,така че по-добре да не се връщам назад,а да гледам бъдещето .

човек е изтъкан от мисли и дела,ако съжеляваш за някоя постъпка,то съжеляваш за това какъв си... Мразя самосъжалението

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Не съжалявам за нищо.Каквото и да съм правила-вече е минало.
    Никога не трябва да съжаляваш.Всяко зло за добро.

Да разбира се,че съжалявам,но това,което не ме убива ме прави по силна

Не се сещам сега дали бих искала да променя нещо.Мисля че всичко е съдба и нещата се случват както трябва да се случват!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Мега фен Аватара на mynichka
    Да, съжалявах..че влязох в училището, което учих от 8до 12 клас, но се радвам- завърших ..както и да е, вече е минало
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си