Zdraveite na vsi4ki.Sujalqvam 4e pi6a na latinica no prosto nqmam bg.Iskam da mi poognete s va6ite mneniq.Zna4i az i moi fr otidohme na kafe.I tam az se vidqh s edno mom4e ,koeto si haresah ot togava.Az zabelqzah 4e toi me gleda postoqnno i napravoo se iz4ervih .Puk i moite fr mi kazaha 4e toi ne otteglq o4i ot men . Ot tozi den az neprestanah da mislq za nego.Na drugiq den az pak otidoh na kafe i vuprosnoto momche pak be6e tam .Kato me vidq da pristigam ne prestana da me gleda az nego su6to.Otidoh do toaletnata .Kogato se vurnah toi be pri svoq fr i priqtela mu mu kaza ne6tu kato i dvamata gledaha kum men. Zapo4nah da se 4udq za6to postoqnno me gleda. Sled nqkolko dena az i moite ft pak otidohme na kafe . Toi be tam. i sled malko mina pokrai nas i kaza na ednata moq fr zdr za6toto sa si bili fr predi .No pak nie se gledahme.I si mislq dali tova e sllu4ainost .Ve4erno vreme kato se razhojdah s priqtelki go vidqh s kompaniq i kogato poglednah nazad vidqh 4e e zad nas. ponqqkoi put go vijdam i mi se usmihva . Imam mu skype ot edna fr no kogato mu pi6a toi ne otgovarq.Mnogo sum oburkana .Neznam kakvo da mislq ,su6to i kakvo da pravq.Zabravih da kaja 4e e na 18 ,a az na 15 no nz dali ima zna4enie I znam kakvo izpitvam ne e za den.dva ..Vlubena sum v nego.Vseki den mislq za nego i iskam da go vidq.Moje tova ot negova strana da ne e prosto liubopitnost, .Dali nqkoi put da go zagovorq pls pomognete s mneniq .Iskam da se izvinq za gre6kite,no burzah da napi6a istoriqta si .