.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Тема: Obi4a li me ?

Obi4a li me ?

Zdraveite na vsi4ki.Sujalqvam 4e pi6a na latinica no prosto nqmam bg.Iskam da mi poognete s va6ite mneniq.Zna4i az i moi fr otidohme na kafe.I tam az se vidqh s edno mom4e ,koeto si haresah ot togava.Az zabelqzah 4e toi me gleda postoqnno i napravoo se iz4ervih .Puk i moite fr mi kazaha 4e toi ne otteglq o4i ot men . Ot tozi den az neprestanah da mislq za nego.Na drugiq den az pak otidoh na kafe i vuprosnoto momche pak be6e tam .Kato me vidq da pristigam ne prestana da me gleda az nego su6to.Otidoh do toaletnata .Kogato se vurnah toi be pri svoq fr i priqtela mu mu kaza ne6tu kato i dvamata gledaha kum men. Zapo4nah da se 4udq za6to postoqnno me gleda. Sled nqkolko dena az i moite ft pak otidohme na kafe . Toi be tam. i sled malko mina pokrai nas i kaza na ednata moq fr zdr za6toto sa si bili fr predi .No pak nie se gledahme.I si mislq dali tova e sllu4ainost .Ve4erno vreme kato se razhojdah s priqtelki go vidqh s kompaniq i kogato poglednah nazad vidqh 4e e zad nas. ponqqkoi put go vijdam i mi se usmihva . Imam mu skype ot edna fr no kogato mu pi6a toi ne otgovarq.Mnogo sum oburkana .Neznam kakvo da mislq ,su6to i kakvo da pravq.Zabravih da kaja 4e e na 18 ,a az na 15 no nz dali ima zna4enie I znam kakvo izpitvam ne e za den.dva ..Vlubena sum v nego.Vseki den mislq za nego i iskam da go vidq.Moje tova ot negova strana da ne e prosto liubopitnost, .Dali nqkoi put da go zagovorq pls pomognete s mneniq .Iskam da se izvinq za gre6kite,no burzah da napi6a istoriqta si .

Град
    там където си излишен!

Re: Obi4a li me ?

Цитирай Първоначално написано от bianka14
    Zdraveite na vsi4ki.Sujalqvam 4e ne pi6a na bg no prosto go nqmam.Iskam da mi poognete s va6ite mneniq.Zna4i az i moi fr otidohme na kafe.I tam az se vidqh s edno mom4e ,koeto si haresah ot togava.Az zabelqzah 4e toi me gleda postoqnno i napravoo se iz4ervih .Puk i moite fr mi kazaha 4e toi ne otteglq o4i ot men . Ot tozi den az neprestanah da mislq za nego.Na drugiq den az pak otidoh na kafe i vuprosnoto momche pak be6e tam .Kato me vidq da pristigam ne prestana da me gleda az nego su6to.Otidoh do toaletnata .Kogato se vurnah toi be pri svoq fr i priqtela mu mu kaza ne6tu kato i dvamata gledaha kum men. Zapo4nah da se 4udq za6to postoqnno me gleda. Sled nqkolko dena az i moite ft pak otidohme na kafe . Toi be tam. i sled malko mina pokrai nas i kaza na ednata moq fr zdr za6toto sa si bili fr predi .No pak nie se gledahme.I si mislq dali tova e sllu4ainost .Ve4erno vreme kato se razhojdah s priqtelki go vidqh s kompaniq i kogato poglednah nazad vidqh 4e e zad nas. ponqqkoi put go vijdam i mi se usmihva . Imam mu skype ot edna fr no kogato mu pi6a toi ne otgovarq.Mnogo sum oburkana .Neznam kakvo da mislq ,su6to i kakvo da pravq.Zabravih da kaja 4e e na 18 ,a az na 15 no nz dali ima zna4enie .Vlubena sum v nego.Vseki den mislq za nego i iskam da go vidq.Ina4e sum mn sramejliva.Dali nqkoi put da go zagovorq pls pomognete s mneniq .Iskam da se izvinq za gre6kite,no burzah da napi6a istoriqta si .

като започнеш да пишеш на български може и да ти прочета романа

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Абсолютно НЕ!!! Нито ти го обичаш Не може ей така видях го неска и на другят ден - "Обичам го" ...
    Може би те харесва не можем да знаем със сигурност ,но те съветвам да поговориш с него и да се уточните.
    Аз попринцип съм крайно против връзки тип 18 годишен с 15 годишна

--------------------------------------------------------

Голям фен Аватара на producenta
    Една ме гледа постоянно,дали ме харесва?!
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Цитирай Първоначално написано от cu7eVampire
    Zdraveite na vsi4ki.Sujalqvam 4e ne pi6a na bg no prosto go nqmam.Iskam da mi poognete s va6ite mneniq.Zna4i az i moi fr otidohme na kafe.I tam az se vidqh s edno mom4e ,koeto si haresah ot togava.Az zabelqzah 4e toi me gleda postoqnno i napravoo se iz4ervih .Puk i moite fr mi kazaha 4e toi ne otteglq o4i ot men . Ot tozi den az neprestanah da mislq za nego.Na drugiq den az pak otidoh na kafe i vuprosnoto momche pak be6e tam .Kato me vidq da pristigam ne prestana da me gleda az nego su6to.Otidoh do toaletnata .Kogato se vurnah toi be pri svoq fr i priqtela mu mu kaza ne6tu kato i dvamata gledaha kum men. Zapo4nah da se 4udq za6to postoqnno me gleda. Sled nqkolko dena az i moite ft pak otidohme na kafe . Toi be tam. i sled malko mina pokrai nas i kaza na ednata moq fr zdr za6toto sa si bili fr predi .No pak nie se gledahme.I si mislq dali tova e sllu4ainost .Ve4erno vreme kato se razhojdah s priqtelki go vidqh s kompaniq i kogato poglednah nazad vidqh 4e e zad nas. ponqqkoi put go vijdam i mi se usmihva . Imam mu skype ot edna fr no kogato mu pi6a toi ne otgovarq.Mnogo sum oburkana .Neznam kakvo da mislq ,su6to i kakvo da pravq.Zabravih da kaja 4e e na 18 ,a az na 15 no nz dali ima zna4enie .Vlubena sum v nego.Vseki den mislq za nego i iskam da go vidq.Ina4e sum mn sramejliva.Dali nqkoi put da go zagovorq pls pomognete s mneniq .Iskam da se izvinq za gre6kite,no burzah da napi6a istoriqta si .

като започнеш да пишеш на български може и да ти прочета романа
    То е на български,но не е на Кирилица.
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от producenta
    Една ме гледа постоянно,дали ме харесва?!
    Влюбена е в теб. Мисля че трябва да се ожените веднага

Ти явно още не си разбрала смисъла на думата "обичам" ,повярвай има още време да разбереш Може би си му симпатична,но да те обича е много силно казано...

Мега фен
    Град
    <3

Zdraveite na vsi4ki.
    Здрасти.

Sujalqvam 4e ne pi6a na bg no prosto go nqmam..
    Абе ти си пишеш на български,но го правиш на латиница. Оо

Iskam da mi poognete s va6ite mneniq.
    "Obi4a li me ?"

Не.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    не ти прочетох темата,но няма и да я чета...
    ще отговоря на въпроса ти - Ако пишеш на кирилица може и да те заобича
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Град
    там където си излишен!
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    не ти прочетох темата,но няма и да я чета...
    ще отговоря на въпроса ти - Ако пишеш на кирилица може и да те заобича
    напълно възможно

п.п ЕДИН ПОГЛЕД СКЪПА МОЖЕ ДА ИМА МН ЗНАЧЕНИЯ

току виж не си му приятна

не говори глупости а поговори с него
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Еее нещо кирилица а у нямаш лии ??
    Мързи ме да я чета в този вариант пък и най малкото ще я заключат ...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Obi4a li me ?
    Ми питай я.Аз незнам щото не прочетах темата,не чета на шльокавица.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Obi4a li me ?
    Псст темата е за момче xDDD

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Obi4a li me ?
    Псст темата е за момче xDDD
    Мерси за инфото,ти поне си се зачел/a нещо.

Zdraveite na vsi4ki.Sujalqvam 4e pi6a na latinica no prosto nqmam bg.Iskam da mi poognete s va6ite mneniq.Zna4i az i moi fr otidohme na kafe.I tam az se vidqh s edno mom4e ,koeto si haresah ot togava.Az zabelqzah 4e toi me gleda postoqnno i napravoo se iz4ervih .Puk i moite fr mi kazaha 4e toi ne otteglq o4i ot men . Ot tozi den az neprestanah da mislq za nego.Na drugiq den az pak otidoh na kafe i vuprosnoto momche pak be6e tam .Kato me vidq da pristigam ne prestana da me gleda az nego su6to.Otidoh do toaletnata .Kogato se vurnah toi be pri svoq fr i priqtela mu mu kaza ne6tu kato i dvamata gledaha kum men. Zapo4nah da se 4udq za6to postoqnno me gleda. Sled nqkolko dena az i moite ft pak otidohme na kafe . Toi be tam. i sled malko mina pokrai nas i kaza na ednata moq fr zdr za6toto sa si bili fr predi .No pak nie se gledahme.I si mislq dali tova e sllu4ainost .Ve4erno vreme kato se razhojdah s priqtelki go vidqh s kompaniq i kogato poglednah nazad vidqh 4e e zad nas. ponqqkoi put go vijdam i mi se usmihva . Imam mu skype ot edna fr no kogato mu pi6a toi ne otgovarq.Mnogo sum oburkana .Neznam kakvo da mislq ,su6to i kakvo da pravq.Zabravih da kaja 4e e na 18 ,a az na 15 no nz dali ima zna4enie I znam kakvo izpitvam ne e za den.dva ..Vlubena sum v nego.Vseki den mislq za nego i iskam da go vidq.Moje tova ot negova strana da ne e prosto liubopitnost, .Dali nqkoi put da go zagovorq pls pomognete s mneniq .Iskam da se izvinq za gre6kite,no burzah da napi6a istoriqta si .
    Влюбена ?
    hell no.
    I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
    What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..

Last.FM

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Не съм ти чел/а темата ... Нямам и намерение да го правя,защото има един куп кирилизатори,в които можеше да качиш текста и и после да го копираш на български,но явно те мързи И все пак по темата:Едва ли те обича
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Бургас
    За 1610 коментара не ма научихте ,че съм момче ей
    Да аз си направих труда да прочета шльокавицата

Мега фен
    Град
    <3
    Аз аз аз знам че си момче! ^^ И аз изгубих 2 мин от ценното си време,за да го прочета ^^
    4XCOKИ

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Аз аз аз знам че си момче! ^^ И аз изгубих 2 мин от ценното си време,за да го прочета ^^
    Ох съжелявам ,а можеше за това ценно време да се влюбиш ,да се ожениш ,да родиш ,да се разведеш , да ожениш децата,да отгледаш внуци и да си измиеш зъбите... Заради мен пропусна своя шанс

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Махни дълбокото деколте и късата поличка и виж дали тогава ще те зяпа.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Ох съжелявам ,а можеше за това ценно време да се влюбиш ,да се ожениш ,да родиш ,да се разведеш , да ожениш децата,да отгледаш внуци и да си измиеш зъбите... Заради мен пропусна своя шанс
    Защо заради теб? Аз говорех за темата.
    4XCOKИ

Ми не не те обича. Близко, много близко е до мозъка, че само от да те зяпа не значи, че те обича. Чак и тема пускаш
    Stay up all night with the stars *

Повече от фен Аватара на w0lf
    Мноо сте оборотни нещо не четем на латиница а

Тоя може да те зяпа защото имаш нещо на носа/главата или пък много му приличаш на главната актриса в серийния колумбийски сериал "Девата от Гуадалупе".Дори да се заговорите и излезе че те харесва съжалявам пича
    madafaka

Не чета латиница бла бла! Мноооо сте отворени,ама 90% пишат на латиница в скайп.

пп

чакам оправданията и да ми кажете колко греша както винаги щом ви настъпи някой

Колко пъти ще цитират тоа коментар?
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Мега фен
    Град
    <3
    Не чета латиница бла бла! Мноооо сте отворени,ама 90% пишат на латиница в скайп.
    На кирилица си пиша навсякъде. ^^ (Прочетох темата и на латиница ^ Тъпа е ^)

Колко пъти ще цитират тоа коментар?
    1 от мен ^^
    4XCOKИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си