Здравейте , значи с мойта приятелка правихме секс но преди да започнем пениса ми беше подмокрен. И не си го истрих преди да започнем и се притеснявам дали може да забременее ? И дали в тази течност която се отделя дали садържа сперма в нея ? Помогнете моля ви !
Презерватив?
Първоначално написано от pafchy
![]()
![]()
Подморкен
![]()
От какво ? Вода? Пикня?Семенна течност? Сок?
![]()
А секса с презерватив ли беше???
Ебахти простите теми пишете и очаквате смислен отговор....![]()
--------------------------------------------------------
+1 И не се изтрил преди секса, а сега се чуди дали това е проблем.Първоначално написано от BlueFace
Авторе, къде ти беше главата да се изтриеш още като видя, че си се "подмокрил" ?
Да, съдържа и има някакъв шанс, но много малък. Ех тези презервативи, хич не си давате зор да ги ползвате..
![]()
Честитоооооооооооо!Ще ставаш баща! Ако нямаш нищо против искам да съм кръстник, но първо чакаме да ни почерпиш.
![]()
Поредното форумно "бебе" с малоумни родители! Честито скъпи съфорумци.![]()
Абе той сигурно се е полял с кока кола и са правили орален секс и ся се чуди дали е бременна ....![]()
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от amk933
Много обичаш да ги плашиш значи
![]()
Ама аз не се бъзикам! Даже мога и да оперирам секцио в домашни условия с кухненски нож вместо скалпел и 2-3 уискита вмесо упойка, но безплатно! :P А пък ти не можеш.Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
Край!Пич жена ти е бременна,вади количките от кашона зад вратата.![]()
![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!
Първоначално написано от amk933
Нараняваш крехката ми душицааа
![]()
Ела у нас и ще те науча как се правиПървоначално написано от BePoHuKa
.... секциото бе, к'во си помисли? Не ти прилича!
![]()
П.С.: Не слушай ВеРоНиКа, пич. Само те лъже. След 9 месеца ще видиш белите ти геройчета одухотворени в човешки ръст!![]()
Ще имаш да черпиш,авторе.Кажи после как е бебчето.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
И да не забравиш да кажеш името!![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!
Как стресирате човека!Първоначално написано от Pasturmata
Няма да се плашиш, всичко е ОК!
Първоначално написано от pafchy
МИДАТА .......
Първоначално написано от hint
Хора,ама много сте жестоки,нали това е форум в който всеки помага на всеки. Момчето хич не е на ясно с по тези въпроси и именно за това се е обърнал към вас. Аз ако бях на негово място вместо да се успокоя ,че съм писала тук ..направо ще съжаля 1000 пъти![]()
По темат:
В тази прозрачна течност която излиза,от пениса ти по време на секс има много малък процент сперматозоиди и вероятността да забременее приятелката ти е много малка.Щом си решил да правиш секс без презерватив трябва много добре да знаеш кога да извадиш пениса си.Виждам че си на вие с тези работи ,така че не рискувай да го правиш без презерватив.
Tочка 6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
Punisherrr
всичку ` к0ето не те убива те прави по силен .. !! ;pp
ми има малка вероятност,но хораааа като сте решили да го правите без презерватив за по-голямо удоволствие,един съвет,защо просто не вземе момичето едни проклети противозачатъчни и ся ако някой ще започне да ругае,че ще си трови здравето с хормони и дрън дрън...1во са новотехнологични и безопасни и 2ро мии по-добре е вместо да забременее и да си имате дете на 14-15 ако имате и толкова...