Ето го и линка към оригиналната статия в Сън. http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...duct-pair.html
Тука http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...-RAF-base.html говорят за други случаи от разсекретените архиви. Сред тях е случаи когато пред очите на 30 военни пилоти в бритаска военна авиобаза каца НЛО. Както и признание на белгииското правителство, че НЛО е нарушило въздушното им пространство и два техни изтребители не са могли да го прихванат.
а тука http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...orth-show.html пред камерите на BBC по време на сутрешно предаване преминава НЛО.
Немога да повярвам. За пръв път в живота ми мнението ми за съществуването на НЛО космически кораби напълно се променя. От тук следва, че има и извънземни. След тези доказателства: признание на британското и на белгииското правителство посредством тези доклади. Както и преминаване на НЛО пред камерите на BBC.
автора... извинвай много ама НЛО и извънземните не са едно и също... НЛО си е научно понятие за абсолютно всеки неидентифициран обект който лети. не е задължително тва да са корабите на извънземни. По тази логика следва че НЛО може да си съществува и без зелените човечета.
Друг е въпросът че не е възможно да сме сами в света! би било ужасна загуба на пространство![]()
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
тъкмо си изградих добро впечатление от поста ти, докато не прочетох последния ред. за кво по дяволите всички си мислят че едва ли не е задължително да има и други същества в космоса освен нас?![]()
а защо да няма?![]()
помисли върху това
а и не е казано да са разумни същества...
а защо да има? помисли и върху това.
Вселената е огромна. Има толкова много неща, който не са открити. Не мисля, че може да сме единствените живи същества на света.
Пък и да има извънземни, това не значи, че те ще са някои гадни същества, който ще искат да ни убият...( май влязах в някой филм)
И аз мисля, че не сме самиДа не се впускам в подробности, обаче, че лудницата не ми мърда
![]()
всичко е вероятно, което значи че не трябва да се придържаме само към едната или другата теза. без доказателства, нищо не може да се твърди на 100%, а досега не са намирани доказателства за съществуването на извънземен животПървоначално написано от babylove
Добре, това от линка дето е снимано от BBC какво е тогава? Освен космически кораб друго неможе да е.Първоначално написано от padnaloblak
Разсекретените архиви от британското министерство на вътрешните работи казват за случай, в който тридесетина военни пилоти включително заместник командира им, стоят прави и гледат как космически кораб каца в авиобазата им.
ok... а как мислиш? дали всичко наистина е разсекретена информация или просто поукрасени факти? и да на записа от ббс може да е вс тва!
В много неща вярвам,но в извънземни...Докато не видя и не пипна(недай боже) няма да повярвам.И това с "Не е възмогно да сме сами" е адски глупав аргумент.То много неща ни се виждат невъзможни,но са си така.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Как си представяте да сме само ние? Няма начин да няма звънземни.
Рано ли късно ще се разбере де![]()
тъпо животноПървоначално написано от Forest_girl
![]()
Изънземни...ха...ми...АРЕ ЕЛАТЕ ДА ВИ ВИДЯ, БЕ
![]()
Е аз казах, че не мисля, че сме единствените същества на планетата. А не, че съм сигурна 100% в това. :PПървоначално написано от DimovB
DimovB, не ти ли беше хубаво в кофата, че реши да пречиш и на нормалните хора ?
Статистически е невъзможно да сме сами във Вселената.
Да си чувал за Уравнението на Дрейк ?
Накратко, планенетите са толкова много(а постоянно се увеличава броя им), че шанса да не се зароди живот е толкова малък колкото и да хвърлиш тура 10 000 пъти подред..
Марш в Кофата и затвори капака..
малее, как го нахрании, аз се чудих какво точно да му кажа след като каза, че онова НЛО от студиото на BBC може да е абсолютно всичко, мислих да го питам дали може да е той тогава, ама си викам айде че не знам как ще го приеме lolПървоначално написано от ZipFail
Преди да спорите НЛо, глупости извънземни, 'земете една книга за конспирация, има теория че сме прозлезли от Атлантите, високо развити хуманоиди естествено извънземни, има много логически връзки, въпроса е не дали има някакви нло-та, а кои сме ние, има една книжка верно е скъпа, не знам дали заради сензацията или защото има ценна информация, "Не пипай тази книга" се казва, нещо от типа Цайтгайст, нема да е зле да се поинтересувате, там е връзката между нло-тата, атлантите, пирамидите и други загатки.![]()
На Земята също се раждат по 220 000 човека всеки ден. Шанса да се роди втори абсолютно същия като теб е никакъв, дори и 100 000 години напред във времето, когато ще са се родили доволно количество хора. Ако ме разбираш какво искам да кажа.Първоначално написано от kantona
Ако не, с прости думи да ти обясна. Живота е уникален и се е зародил именно на Земята защото, само тя предлага всички нужни условия за възникването му. Във вселената може да се зараждат хиляди, милиони галактики всяка минута, но никога няма да се появи втора звезда абсолютно същата като Слънцето, както втора планета като Земята, предлагаща идеалните условия за зараждане на живот.
Не ми говори с шансове, а с факти и доказателства. Дори и най-големите учени не се осмеляват да дадат еднозначен отговор на този въпрос.