Шанса да се родят 2 еднакви е един на 10 милиарда мисля..така, че е горе-долу нормално още да няма, а дори и да е имало, идва ли ще се разбере, нали се сещаш..
А във вселената има 100 милиарда галактики, всяка със поне 300 милиарда звезди вътре..сам си сметни колко планети има и колко трябва да е щанса да се образува живот за да няма на никоя..
шанса не знам как го определи че е 1 на 10 милиарда, при случай че генотипа се изменя постоянно, поради простия факт че организмите еволюират.
и пак ти казвам заври си шансовете отзад, и започна ди говориш с факти
Още сме на собствената си планета и се опитваме (доста глупаво при това) да си правим изводи за неща, които даже не са близо до начинът ни на мислене. Просто трябва да бъдем готови за всичко.
шанса не съм го определял аз, а хора на които това им е в работата..Първоначално написано от DimovB
Генотипа не се променя, АТГЦ могат да се подредят само по 10 милиарда начина( а май и по малко) в спиралата..
Опитай се поне веднъж да говориш по тема от която разбираш нещо..
мисля че трябва да почетеш малко материали относно генотипна и фенотипна измечивост. два еднакви организма не може да има.
Жалко ,че го спряха предаването.Първоначално написано от _donna_
![]()
Аз вярвам в НЛО а вие?
Каква галактическа бира за какво става въпрос?
Dimov не ходи на това училище бе момче , не ти се отразява добре , а отностно НЛО-тата еми много съм ги виждал по видео материали и дори във документални филми са показвали светлини с целенасочено движение , но пък от друга страна силно развита цивилизация не би се издала , ако сама не го искаше та навярно има или не организми извън синята планета няма толкова голямо значение.Дори и на земята се претендира , че има други цивилизации освен човешката и тя е ако сте чували за Читахури(Рептили) , който са част от фолклора на някои народи , а и много хора вярват в тях.Също съм виждал видео материали в който им се изменят очите и всъщност ретината и ириса им придобиват елипсовидна форма.Можете да проверите в youtube там също има много материал , някой ако се интересува мога да му дам повече инфо
като ковориш не ми слиш доказателство:Първоначално написано от DimovB
Можеш ли да кажеш колко е голяма вселената?-знам,че отговора е не!
Може ли някой да каже колко е голяма? - пак НЕ!
Защо смяташ,че сме тооооолкова уникални,че в цял вселена-която никой неможе да си представи колко е голяма и даже и да успее няма да си вярва на милионите числа-ще сме само ние така ли?
Ами не не сме няма как да сме.Мисля,че отговорих на твоето "твърдение"
П.П. Даже и тези дето ги дават да са фалшиви и да няма никакви доказателства пак съм сигурен,че има други същества
Извънземно не означава зелено човече, а живо същество което родната му планета не е Земята!!! На марс са открити бактерии, Европа (луна на Юпитер е) е покрита от огромен океан!!! И там няма живо същество!!? или растение!!? и те са живи същества! Забравихте ли? А на Титан(луна на Нептун) e е открит въглерод.Не е задължително да дишат с кислород!!!
После кой говорел с факти.Първоначално написано от DimovB
От къде си толкова сигурен, че в едно толкова голямо пространство, като космоса, с толкова много галактики, има само една, единствена, малка планетка, която дава тези условия? А от къде си толкова сигурен, че тези същества, който ние наричаме извънземни, изобщо са им нужни тези условия? Да, доказано е, че без кислород няма живот, окей, но това е доказано за познатите на земята биологични видове. Самия факт, че дори незнаем вида на "извънземните" говори достатъчно добре, за това, че няма как да знаем техните биологични нужди, тоест неможем да докажем дали имат нужда от нещо, от което ние имаме нужда за да живеем. Тоест, от къде си толкова сигурен, че не може да има друг живот извън земята? А защо не и тук на земята? Не забравяй, че не сме стигнали до никъде, в откриването на това около нас.