- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- едно момче
здравейте!искам да ме посъветвате ,критикувате ,абе каквото и да е... с едно момче решихме да се видим у нас и да пием кафе,той не дойде ,след още 1 седмица той ми прати смс и отново се уговорихме да се видим у нас е да пак не дойде ,вечерта само ми чукна по телефона ,аз му пратих смс с "кажи?" ,но отговор нямаше. та какво да правя?![]()
love is gone!
Ами уговорете се да се видите у тях и ти недей да ходиш![]()
Не, наистина, не схавана ли, че е шибан?![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Еммм кво да ти кажа рядко тъпо парче е...стига му игра по свирката![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Според мен се държи адски детински и се опитва да те дразни. Игнорирай го.![]()
няма смисъл да му връщащ.нали не искаш да паднеш на неговото и без това доста ниско ниво?! според трябва да се спреш да контактуваш с него,не си заслужава!!![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
То е близо до акъла какво трябва да направиш...айде прочети всички постове преди моя и може да се сетиш
ПП.Вече се чудите какви теми да пускате![]()
Просто си играе с теб![]()
мерси много на всички..проблема е че го обичам и немога да се спра или може би защото не играе по моята свирка ....![]()
love is gone!
Другаде е проблема, ама да не задълбаваме![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Защо си му пратила смс,по-добре да му беше звъннала...Може да е срамежлив и затова да се срамуваВиж къде обича да ходи,причакай го някоя вечер,ама гледай да го издебнеш докато е сам-тогава няма мърдане
Ще си изпее всичко
![]()
Изгърми му един шамар , стига му ходи по свирката и намери някой ,който няма да ти връзва тенекия и поне малко ще е организиран (:Първоначално написано от marti93
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
Заеби го. Няма защо да му вървиш по свирката.
Друг път и да ти клика, да ти пише и такива - игнорирай. Нека да е мислил преди да се прави на интересен.
Ако го видиш някъде, може да поискаш да ти обесни защо се е държал като задник...
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Прати го на среща на другия край на града (или където живееш), прецакай го![]()
Инорирай го!Идиоти на тоя свят колкото щеш
![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Иди при него и си му излей най-старателно,където трябва двете горещи кафенца,дето ти е оставил неизпити.Да го видим другият път няма ли да припка към вас,може и накуцвайки.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Еми де да знам ако е като мене до пред 2 месеца така разбера се с някое момиче и не отидане друго ама излизаше вингаи нещо спешно....