- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 10-те най
..култови книги издавани в последните 20 години?
Ииии подчертавам,че не говоря за велики,а такива,които критиците или както искате ги наречете както и читателите представят нещо различно,саркастично,показ ващо обществото и каквото и да еНе говорим за книги от рода на Брулени хълмове,Властелина,Шекспир ,Юго и Иван Вазов,а за книги,който не са велики,но приемат статуса забранено за глупаци например
![]()
филма "Плажът" беше доста страненако книгата е същата....
(или кигата и филма нямат общо?)
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
Напълно съм съгласна за Ам психар както се казва бие всички рекордиПървоначално написано от Battlescarred
чела съм и смело мога да заявя,че и филма е на нивото на книгата и този актьора му забравих името си прилича досущ на Бейтман![]()
I have to return some videotapes
![]()
Евангелие на Чък, как го забравихте, ей сега излезе в местната книжарница в оригинал, малий...
Да,доста добра книжкаПървоначално написано от Battlescarred
![]()
Патрик Зюскинд ми се струва, че има добри попадения (,но е малко повече от 20 години).
нищо против мнението ти,и ти си човек и имаш позиции,но Здрач е трудно да се нарече за мене култоваПървоначално написано от Canis_Dirus
Макар и класацията да е за последните 20 години,аз в графата си ще сложа Правилата на привличането и Американски Психар на Брат Ийстън Елис,и двете екранизирани,но книгите са по-добри и ес7 култовииии![]()
Първоначално написано от graceless
Ъъъ мисля,че той ирониризараше книгата....
А за книгите..Пфф за мен няма значение дали са писани преди 20 или 120 години.Хубавата книга си е хубава книга....
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
"Шемет" пак на Ървин Уелш!/ доста по- изкривено от "Трейнспотинг" !Първоначално написано от Battlescarred
Невероятно
филмът е правен по книгата, даже съм чул, че книгата е много по-добра от филма...Първоначално написано от padnaloblak
както при почти всяка книга/филмПървоначално написано от TERRORMACHINE
1. "Здрач"
2. "Здрач"
3. "Здрач"
4. "Здрач"
5. "Здрач"
6. "Здрач"
7. "Здрач"
8. "Здрач"
9. "Здрач"
10. "Здрач"
!!!