.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 82
    Град
    Wonderland/Lazy Town

Сперма със вкус на ананас

Здравейтееее^^може да сте го чували някъде или не знам,но една приятелка ми каза,че гаджето и цял ден пило сок от ананас ама нищо друго нито вода нито цигари нищо и след това спермата му имала вкус на сок от ананас Според вас възможно ли е това или не ако решите пробвайте иии споделяйте

Град
    София
    тц, не го вярвам тва. моя като яде по цял ден пържоли, спермата му хич няма вкус на пиле после.

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Мда бе, още малко с вкус на банан ще стане XDD

Град
    Kozlodui
    Чувъл съм че ананасът "подобрява" вкусът на спермата, но чак пък да и придава плодов вкус..

Супер фен Аватара на fenasf
    хаха ще взема да ям много лук и да видим какво ще стане
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

крайно време е модераторите да си вършат работата

Град
    София- град
    мм не ми се вярва по тая логика моита до ся да се е отрекла да пробва моита сперма като се наливам с лимон (заради проблем )

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Mммм,чак пък с вкуса на ананас.Примерно ако момчето е приемало повече алкохол или лекарства,ще му е по-горчива.Ако е яло повече сладки неща ще му е по-сладка.Но по твоята логика-дай да яде само пържоли,понеже много обичам вкуса на пържоли.Това да не е Данон за пиене,та да има различни вкусове?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Променя вкуса ананаса, и аз съм го чувала това. Има и други такива плодове май дето влияят повече от това да стане по-рядка, по-гъста, по-горчива и т.н. Ама не съм пробвала.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Цитирай Първоначално написано от CaMu
    Чувъл съм че ананасът "подобрява" вкусът на спермата, но чак пък да и придава плодов вкус..

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ананаса единствено прави спермата по-сладка , но не и с вкус на ананас
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Град
    Valhalla
    ОМГ, то т'ва е напълно нормално. Не спермата, а и потта ще ти мирише на ананас. Тези сокове все някъде трябва да отидат. Не може всичко да ти отиде в пикочния мехур. Дори по дискавъри гледах как на едни потта им смърдеше на кромид..
    И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..

Цитирай Първоначално написано от TheRunaway
    ОМГ, то т'ва е напълно нормално. Не спермата, а и потта ще ти мирише на ананас. Тези сокове все някъде трябва да отидат. Не може всичко да ти отиде в пикочния мехур. Дори по дискавъри гледах как на едни потта им смърдеше на кромид..
    Еее малко се уля де ама айде... Потта не мирише на храната дето си ял. То ако беше така, като се качиш у тролей/трамвай трябваше да си мирише на закусвалня...

Град
    София- град
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Еее малко се уля де ама айде... Потта не мирише на храната дето си ял. То ако беше така, като се качиш у тролей/трамвай трябваше да си мирише на закусвалня...

Контрацептивни методи, които няма непременно да проработят:
    1.Да стискате палци
    2.Да имате намерение да го извадите
    3.Думи като “Вярвай ми, всичко ще бъде наред”
    4.Обвивки от шоколад – мооооля, недейте!

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    интересна теория

ТВА Е ГЛУПОСТ БЕ! Преди да пуснеш тема първо се поинтересувай .. тва че пие сок от ананас не значи че после има вкус на ананас просто сока от ананас подобрява вкуса и до 70% :P :P :P :P а не че има вкус на ананас е лелее леле леле лелееееееееееееееееееееее еееееееееееее :P

Моята сперма има вкус на сок от кокос. Някой иксла ли да опита?

Цитирай Първоначално написано от AgentSchtuz
    Моята сперма има вкус на сок от кокос. Някой иксла ли да опита?
    Ти откъде знаеш, да не би да си духаш сам ?

sexapilkata Ти луда ли си бе... Ананаса няма общо с вкуса на спермата, просто като пиеш сок от ананас и вкуса става готин ииииии, се отразява на някои течности иииииии спермата става по-сладка, ама не на ананас, ама ако ядеш нещо става вкусна като него ииииии ананаса прави спермата с вкус на ананас...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Дааа скоро по каталог ше можеш си избереш ...

.. с вкус от ябълка
    .. с вкус на пъпеш
    .. с вкус на черешки

баси ..

Град
    Wonderland/Lazy Town
    Ем аз ви казвам тя кво ми каза пък и на мен не ми се вярваше

Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    Цитирай Първоначално написано от CaMu

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Сперма със вкус на ананас

Цитирай Първоначално написано от Chuck93
    Здравейтееее^^може да сте го чували някъде или не знам,но една приятелка ми каза,че гаджето и цял ден пило сок от ананас ама нищо друго нито вода нито цигари нищо и след това спермата му имала вкус на сок от ананас Според вас възможно ли е това или не ако решите пробвайте иии споделяйте
    За акото му нещо сподели ли ?!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си