- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сперма със вкус на ананас
Здравейтееее^^може да сте го чували някъде или не знам,но една приятелка ми каза,че гаджето и цял ден пило сок от ананас ама нищо друго нито вода нито цигари нищо и след това спермата му имала вкус на сок от ананасСпоред вас възможно ли е това или не
ако решите пробвайте иии споделяйте
![]()
![]()
![]()
тц, не го вярвам тва. моя като яде по цял ден пържоли, спермата му хич няма вкус на пиле после.
Мда бе, още малко с вкус на банан ще стане XDD
Чувъл съм че ананасът "подобрява" вкусът на спермата, но чак пък да и придава плодов вкус..![]()
хаха ще взема да ям много лук и да видим какво ще стане![]()
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Сигурно и тя се е наляла със ананасов сок с него...
тва е вярно моита има фкус на буровинки![]()
крайно време е модераторите да си вършат работата![]()
мм не ми се вярва по тая логика моита до ся да се е отрекла да пробва моита сперма като се наливам с лимон (заради проблем )![]()
![]()
![]()
![]()
Mммм,чак пък с вкуса на ананас.Примерно ако момчето е приемало повече алкохол или лекарства,ще му е по-горчива.Ако е яло повече сладки неща ще му е по-сладка.Но по твоята логика-дай да яде само пържоли,понеже много обичам вкуса на пържоли.Това да не е Данон за пиене,та да има различни вкусове?![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Променя вкуса ананаса, и аз съм го чувала това. Има и други такива плодове май дето влияят повече от това да стане по-рядка, по-гъста, по-горчива и т.н. Ама не съм пробвала.
Първоначално написано от CaMu
ананаса единствено прави спермата по-сладка , но не и с вкус на ананас![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
ОМГ, то т'ва е напълно нормално. Не спермата, а и потта ще ти мирише на ананас. Тези сокове все някъде трябва да отидат. Не може всичко да ти отиде в пикочния мехур. Дори по дискавъри гледах как на едни потта им смърдеше на кромид..![]()
И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..
Еее малко се уля де ама айде... Потта не мирише на храната дето си ял. То ако беше така, като се качиш у тролей/трамвай трябваше да си мирише на закусвалня...Първоначално написано от TheRunaway
![]()
Първоначално написано от AceXe
![]()
![]()
![]()
![]()
Контрацептивни методи, които няма непременно да проработят:
1.Да стискате палци
2.Да имате намерение да го извадите
3.Думи като “Вярвай ми, всичко ще бъде наред”
4.Обвивки от шоколад – мооооля, недейте!
интересна теорияПървоначално написано от TheRunaway
![]()
![]()
![]()
ТВА Е ГЛУПОСТ БЕ! Преди да пуснеш тема първо се поинтересувай
.. тва че пие сок от ананас не значи че после има вкус на ананас
![]()
![]()
![]()
просто сока от ананас подобрява вкуса и
![]()
до 70%
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P :P
а не че има вкус на ананас е лелее леле леле лелееееееееееееееееееееее еееееееееееее :P
![]()
![]()
Моята сперма има вкус на сок от кокос. Някой иксла ли да опита?![]()
![]()
Ти откъде знаеш, да не би да си духаш сам ?Първоначално написано от AgentSchtuz
![]()
![]()
sexapilkata Ти луда ли си бе... Ананаса няма общо с вкуса на спермата, просто като пиеш сок от ананас и вкуса става готин ииииии, се отразява на някои течности иииииии спермата става по-сладка, ама не на ананас, ама ако ядеш нещо става вкусна като него ииииии ананаса прави спермата с вкус на ананас...![]()
Дааа скоро по каталог ше можеш си избереш ...
.. с вкус от ябълка
.. с вкус на пъпеш
.. с вкус на черешки
баси ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ем аз ви казвам тя кво ми казапък и на мен не ми се вярваше
![]()
За акото му нещо сподели ли ?!!Първоначално написано от Chuck93
![]()