- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сменял ли се е цвета на косата ви?
бебешкият ми цвят на косата е сламенорус, в пубертета потъмня и сега е светлокестеняв/тъмнорус , иначе е идеално права![]()
Като малък бях рус и къдрав, сега съм с тъмнокафява коса, почти черна и се събира на едно като пънкар в средата..Някво мноо шашаво и едновременно готино е
![]()
пссст..
да аз съм била с руса коса а сега ми е някаква светло кестенява даже тъмно нз точно![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Като малка съм била руса. В 2ри клас ми потъмня до светлокестеняво. Сега пак си ми изсветля и е тъмноруса.![]()
Някой чувал ли е защо на някои бебета им бръснат главите докато са малки?![]()
майка ми вика че като съм била бебе съм била рижа () по късно кестенява и ми се появиха руси кичури( 2 ) ( естествени
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
) и ся си ми е кестенява и майка ми вика че на слънце имам червен отенък
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
сигурно да им стане по-гъста косатаПървоначално написано от harabelka
![]()
да бях с червен бретон и малко краищата от долу![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
значи аз сам била с русо ама много русичко до 10 годинки и после стана много тамна а сега си я боядисвам русичко![]()
![]()
![]()
![]()
Като бях малка бях русичка...и после станах с кестенява коса, но напоследък всички ми казват, че е изсветляла. Сигурно е нещо заради лятото, слънцето.НЕ знам.![]()
ПП. веднъж си сравнявах косата с онези косички в магазините...там дето за боитеи ми излиза,че е "тъмно руса"
Като бях малка, косата ми беше кестенява. Сега е станала доста по-светла. И очите ми са по-светли, преди бяха кафяви, сега бият към зелено![]()
като малка бях с много руса коса,много..
а сега ми е някаква тъмно руса..
очите ми също-преди са били сини,а сега светло зелени..![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Е как може като бебета да сте били с катранено черни коси!? Абсолютно никога не съм виждала бебе с черна коса О.о
В доброто старо време съм била синеоко и светлорусо момиченце, а сега съм с кестенява коса и пъстри очи, напълно нормално е да се променя цветът на косата/очите.
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Аз също съм била с руса коса и кафяви очи. Сега естественият ми цят е кестеняво, но се боядисвам червено.
ми като малка май ми е била 4ерни4ка .. сега е кафеви4ка ...
ама странно ми е 4е сега изсветля .. и то на места и седи 6арени4ка .. на някой места светла на други тъмна .. тфа дали е от слънцето и морето ..![]()
![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
тук почти всички са били руси като малки.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Ами аз бях с много светло руса коса ,ама сега вече ми е светлокестенява.![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
като малка до 1 2 класбях мн мн руса като изрусените чалга изпълнителки ии къдрава сега... вижда се на снимката разликата е огромна
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
като бебе съм била с наситено черна коса, сега съм със светло кестенява :P
Да. Така е при славяните.Първоначално написано от ecstazy
Да като малка ми беше руса и права а сега ми е кестенява и начупена![]()
Като малка ми беше руса и мулти права, а сега както виждате в няко други теми е кафява и мноогооо къдрава![]()
Светло кестенява и права - сега е черна и начупена