.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Почистване на лице при козметик

Може ли някой който е ходил да обясни какво точно правят

Първо си навираш главата в едно нещо :Д дишаш една пара там да ти се отпушат порите.Стоях около 10-15мин., не помня точно колко, беше много отдавна.След това ми изстискаха трънчетата там, където имаше.Мен дооста ме боля и накрая ми направи някаква маска.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

e dobre de kato gi stiskat ne se li vuzpalqva kojata

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Не все пак ти ги стиска козметик и си знае работата не е като да си ги стискаш сам после петна,белези и нз си какво
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

аз правя същото вкъщи обаче не мога да си изтискам черните точки
    пробвах натискам там .. не излизат бее ..

Цитирай Първоначално написано от g1rl4eto_
    Не все пак ти ги стиска козметик и си знае работата не е като да си ги стискаш сам после петна,белези и нз си какво
    При мен не беше така..
    Нямах пъпки като отидох при нея, а след това колко много ми се появиха
    Не знам заради козметичката ли беше, от кожата ми ли е, но след това не повторих.

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Цитирай Първоначално написано от g1rl4eto_
    При мен не беше така..
    Нямах пъпки като отидох при нея, а след това колко много ми се появиха
    Не знам заради козметичката ли беше, от кожата ми ли е, но след това не повторих.
    Ау ужас и аз съм си патила от козметички, но вече съм открила точната козметичка
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

ходя спр рядко на козметик
    направо си ме е страх от тях

за това сичку си правя в нас
    веднъж седмично парна баня маска и др почистващи неща на лицето

а кожата ми е спр :P .. май ставам за козметичка

Значи не си струва да си давам парите на вятъра и на всичкото от горе да ме обезобразят .. така ли ?

Мега фен Аватара на EarthShaker
    много ясно, че си струва... най-малкото има апаратура, която вкъщи няма да видиш никога

Град
    BurgasS
    и аз искам да ида но пък ме е страх да не ме обезобразят

аз ходих веднъж...ии....не искам да повтарям...

Град
    Blondeland
    Не си стискайте лицето !!!!!!!!
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ходих веднъж,,един месец стоях на червени петна няма да повторя със сигурност...
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Една моя приятелка ходи няколко пъти наскоро и след всяко ходене сякаш й бяха обелили горния пласт на кожата - където беше имала пъпки бяха станали на рани като петна. Ако си купиш хубави продукти можеш да си направиш горе-долу същите процедури, но за по-малко пари. Аз лично никога не бих отишла от това, което са ми разказвали.

Явно не само при мен е имало лош ефект.

Град
    [На Метри От Земята]
    не съм вшечатлена..
    Просто аз

Една приятелка скоро ходи. Отиде с що годе прилична кожа, върна се цялата в червени петна и рани.

И аз не бих потретила, а уж беше няква много добра. След процедурата изглеждах добре, ама на другия ден се събудих с лющеща се кожа, сърбеж и ужасно щипане. Не знам кой е виновен, обаче... на някои им понася добре.

Аз си правя парна баня, стискам квото има, търкам със сода за хляб + кисело мляко и после маска с хума.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Ходя на всеки 3 месеца за почистване на порите.Голям кеф ми е да се отпусна и някой друг да ме цапоти. :P
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Цитирай Първоначално написано от rachel_billson
    Ходя на всеки 3 месеца за почистване на порите.Голям кеф ми е да се отпусна и някой друг да ме цапоти. :P
    И аз искам да отида.. Колко струва ?

Цитирай Първоначално написано от falshiwata
    Цитирай Първоначално написано от rachel_billson
    И аз искам да отида.. Колко струва ?
    Ами при моята е доста относително-зависи дали имаш много черни точки и трънчета.Попринцип цените най-често са между 20-25лв.,което включва парна баня,премахването на черните точки,лосион за свиване на порите и маска с успокояващ ефект. Ходя при една и съща и не съм запозната с процедурите,които предлагат другите козметички.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Аз обичам да ходя на козметик,само заради масажите,маските и другите лосиони с които ме мажи.Всичко мирише толкова хубаво,че чак ми иди да го изям и ми е приятно.Само когато ми стиска черните точки ми е гадно,но после идва хубавата част.На мен ми стават червени петна като свърши,но за 1 максимум 2 дена се оправя всичко.

Супер фен
    Аз ходя на козметик вече година и половина ... на месеца по 1 път.Много съм доволна.Дава ми и с какво да се мия,мажа и т.н.От време на време ги сменя и така.
    Иначе общо взето ми прави следното: парна баня около 10минути,стиска ми черните точки (и някоя пъпка,ако имам),почиства със спирт,слага ми прахче (прилича ми на тея за раните които са) и с нещо като ток ми минава лицето там,където се е зачервило от стискането,после ми прави маска и накрая ме маже с крем.След процедурата ден - два имам някоя друга червена точка,където се е наложило да ме стиска повечко.
    Струва си да давам по толкова пари всеки месец.Поне знам,че мойта козметичка е добра.Има и такива които не са ... бях ходила преди 3 години при една ... после 1 седмица не се показах от дома.Бяха в рани ... все ендо са ме пребили.
    Обичам те <3 !!!

Искам да попитам колко дни лицето е с зачервявания и рани и след колко дена започва кожата да се изчиства и да има ефект?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си