- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сменял ли се е цвета на косата ви?
Има ли хора, на които да им се е сменил цвета на косата от детството и сега например и каква е била по-рано? Много ми е интересно, защото и аз бях с друга коса като по-малък, а сега е няква ужасна.
Ми била е малко по - светла.. На почти всички е така. Някои са дори руси, а по - късно си стават с кафеви коси.
да, моята преди е била русолява в много ранна детска възраст.
Сега е тъмно кестенява![]()
Да,като дете бях с по-тъмна коса.Сега е червеникаво-кафява,на места стига дори до светло кафява.
Аз като малка съм била мнооооого руса, почти бяла.Сега съм със светлокестенява коса.
+1Първоначално написано от Zaharinka
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Като съм била малка до 2 години някъде съм била с руса коса. Но сега вече е кестенява.![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Като бях малка бях с катранено черна коса,ама много много черна.Постепенно изсветля,за коет омного съжалявам и сега пак може да добие черно,но по скоро много тъмно кафяво,защото на светлина си е баш кафява.
Като бях малка бях с къдрева руса коса и тъмни очи ... сега съм с леко чуплива светла кестенява коса с руси кичурчета и светли очи![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Брат ми сега е на 20, но когато е бил малък около 9 годишен е бил с руса коса ама много светло руса като съм гледала снимки и е бил със сини очи но с времето започнала да му се сменя и сега е с кестенява коса и зелени очи.![]()
същата работа е и при менПървоначално написано от chaos_
![]()
Моята е претърпяла големи промени в досегашния ми живот. Отначало е била абсолютно руса и към края е била не точно къдрава, ами навита на масурчета. После с течение на времето ми е ставала по-кестенява, докато преди няколко години си беше направо абсолютно черна, почти като боядисвана и беше много права без никакви извивки, чупки и т.н. Това някъде докато бях на 15.. от там нататък почна да изсветлява пак, сега е клоняща към шоколадово и има леки вълнички.
Лол
Моята като малка е била малко по-светла..Сега имам чувството,че става се по-тъмна..отива даже към черна![]()
Мама казва, че съм била пепеляво руса, а като бебе още по-светла. А сега съм с най-тъмното русо.
Като малка съм била с руса коса и после стана светло кестенява
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Аз съм била руса , а сега косата ми е тъмно кестенява.![]()
Като малка съм била с черна коса. Сега пак съм с черна, но я боядисвам - естественият ми цвят е светло-кестеняв![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Бях бяло руса. Сега съм руса, но на места имам рижаво и тъмно русо.
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Първоначално написано от umnotodetence
голяма метаморфоза е претърпяла. респектПървоначално написано от KumchoValcho
Като съм била бебе и до 5-6 год. някъде косата ми е била светло кестенява,а сега е тъмно кестенява.. обаче забелязвам,че малко е изсветляла..казаха ми че е от слънцето![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Бях до 7-8 год възраст тъмно руса със светли кичури, а сега съм кестенява
От черна като малка-до кетенява(лятото дори светла),ноо вече се боядисвам тъй че..
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър