..
До колкото виждам.. може би се е разочаровал?
може би не си била идеалното момиче и може би си изтървала шанса си по-рано, правейки се на каменното сърце.
За да поправиш това може би трябва да го потърсиш за един откровен разговор, но да се подоготвиш за неприятен отговор.
..
Да бе да. Не си се била правила на каменното сърце друг път. Това връткане знаеш ли колко "обнадеждаващо" е. Мен след като ме врътна едно момиче така два пъти и се отказах повече да я каня. Дотлкова ми стигна смелостта и се намеси себеуважението ми.
начи глей саКефел ти се е преди да те опознае ;] Сигурно те е имал за по-розлична по характер и те е пресредвал щото си му била интересна и като най-накрая си се оставила да те опознае...му е секнало желанието
Съжалявам , но е твърде възможно тва да е причината след като сте излезли да не те потърси повече , а все ти да пишеш
Аа може и да се е стреснал ако си започнала прекалено настоятелно да му пишеш смс-и така изведнъж и сеееш се
Пък и момчетата обичат да гонят накво момиче и после то като се предаде вече плячката не е интересна
И така..
phah
"бих направила всичко за него и отидох..беше забавно"
демек?
Хващаш го един ден обаждаш му се по телефона излзиате и му обесняваш как седят нещата, че го харесваш и така нататък! недей да търсиш друг да ти дава отговор на въпроситеПървоначално написано от paulaa
![]()
И аз така мисляПървоначално написано от mysticinside
![]()
Може би му е омръзнало ,той да те сваля и иска сега той да се прави на недостъпен![]()
Малка филмарка. Ясно защо не иска да се занимава с теб. Една година те е канел на кафе и ти една година си му отказвала? Да излезеш на кафе с някой е нещо нормално. Когато едно момиче откаже един път среща ок... може би нещо е станало, но при втори отказ показваш, че не искаш да имаш нищо общо с него.
Temet Nosce
벨야카
Първоначално написано от umri
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Е след всички тези отрязваници какво очакваш ??Може след като те е опознал да е преценил, че не си за него или просто и той се прави на интересен ... говори с него, за да получиш точните отговори, защото тук няадали някой ще ти ги даде ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Вечния въпрос - парадния вход или аварийния изход...
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
браво мацка ... загубил е интерес ... ти си предървила с правенето на недостъпна ...
Може би просто вече не изпитва интерес към теб или да си е харесал друго момиче, но по голяма вероятност има първата ситуация, защото му е омръзнало да те чака. Все пак вероятността да изпитва нещо към теб все още не е изчезнала. Пробвай първо с намеци и после му обясни, че го харесваш и нищо повече. Ако и той изпитва интерес ще е страхотно, но ако пък не - ти нищо не губиш. Има много други момчета.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Първоначално написано от DevilWish
![]()
+
Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
- Абе ей, що хвърляш пясък?
- Ми за да не ме гонят духове.
- Ама то няма духове...
- Ем да де, щот` хвърлям пясък...