Запознах се съвсем наскоро с едно момче, което твърди, че ме много харесва...и то си личи. Излезнахме няколко пъти и още на първата среща ми стана неприятно, че той беше довел негов приятел при условие, че аз бях сама. Както и да е, беше ми приятно и в компанията на неговият приятел. Но не знаех, че това ще стане навик и за напред. Всеки път когато се виждаме той винаги е с неговият приятел, ама винаги! Аз нямам нищо напротив приятеля му, но искам да сме насаме, да си поговорим само ние двамката...да се опознаем. Но, не той винаги трябва да взима със себе си този негов приятел!
Все пак искам да кажа, че от пътите, които сме излизали ми е направило впечетление, че той е леко срамежлив, притеснителен...и може и това да е причината да води и неговият приятел със себе си. А иначе ми говори разни неща, че искал да бъде с мен, че много искал да опитаме заедно...Е, и аз го искам, харесвам го и аз! Но как да се отпусна и да му го покажа, като неговият приятел е непрекъснато с него на всяка нашта среща! Хубаво, че веднъж се сети да си тръгне и след като той си тръгна последва и първата целувка между нас (хех).
Та...кажете ми това нормално ли е?!На среща с момиче се ходи сам, страх ли го е, притеснява ли се...незнам какво е, но как очаква нещо да се случи като винаги е придружен от някого, а аз съм сама. Ох, сега пак ше ми каже, че иска да се видим утре...но като знам, че ше видя и физиономията на приятеля му и непрекъснотото мрънкане да си ходят...няма смисъл. Не съм ли права?!