- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- отживелица ли е романтиката?!
мисля,че ще трябва да се съгласите с мен,че в днешно време хората са станали изключително повърхностни и груби... не се впечатляват от малките,но истински жестове и все повече се чуват думи от типа : "тя ми духа 30 мин","изчуках кучката" и подобни ...Та въпросът ми е "жива ли е романтиката или го правите на сила"?!
Бъркаш се.Първоначално написано от Stan4o123
+2Първоначално написано от misslowe
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
^ Напротив - не се бърка!
В днешно време много малко хора държат на малките неща..
Остават незабелязани и игнорирани, а често дори не се правят..
Филма ти е трагична комедия.
По темата - нищо вярно няма в нещата дето приказваш.
Романтиката си е жива и се цени много. Ако можеш да я създадеш разбира се де
Ако не можеш - мрънкаш по форумите![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Както има всякакви хора, така има и курвари, и романтици.СлучЕи всякакви.Първоначално написано от misslowe
![]()
затова го задавам като въпрос... и не мрънкам,просто ми е интересно,какво мислят хората... иначе аз нямам проблеми... за много оригинални се мислите всичките с тези контра-отговори...е ще ти кажа,че ако искам мога да съм много по-отвратителен и противен от теб... знаех,че ще ме нападнете с "оригиналност" и "остроумие",но да ти кажа ми е през... сети се сам кое...Първоначално написано от valdesbg
Станчо слабо ме вълнува какво можеш и не можеш. Клавитурен побойник може да е всеки. Пак казвам - сачмата яко те друса. И продължаваш да мрънкаш и да се оправдаваш.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Романтика още съществува,въпреки че се среща супер рядко...наистина в днешно време малко оценяваме милите жестове и добрите думи ,които ни казват и се хващаме за лошото..може би тук ни е и грешката..Животът е твърде кратък,за да помним лошото...но кой да помисли върху това?!
![]()
не знам за другите,но в мен романтиката още не е умряла :P
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
въх, приятеля ми е толкова романтичен че направо ми е дошло до гуша с тази романтика....![]()
Жива е когато връзката е истинска, а половинките са романтичниМоя приятел е много романтичен например
Зависи от хората..
Не всички хора са станали повърхностни и груби.. Има хора, които все още ценят малките жестове правени от сърце.. Романтици също има страшно много.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Чалгата убива романтиката ... наглия секс > красотата в любовта ... красива си е ффс ;/ но но но ... ; / за жалост се натъкваме на чекнеж ...
Права си , но все пак дори и в малко количество ги имаПървоначално написано от ItalianMafia
П.П. Романтиката не е отживелица![]()
![]()
----> Real Dream For a Real Man
;]
в мен си е още жива и ще продължава да бъде![]()
мда много вярно .. : )Първоначално написано от valdesbg
в днешно време хората са станали изключително повърхностни и груби... не се впечатляват от малките,но истински жестове
според мен не е вярно.. да доста хора са такива но и доста са различни, има много романтични хора особено ако им покажеш, че харесваш това.. поне според мен
Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!
аз все още гледам звездите макар и сама ..... романтичка и се харесвам .. радвам се че съм такава![]()
Романтиката е жива наистина.. примерно за рожденния ден на моя приятел се появих пред тях с пляшено голямо сино слонче и с три балона в другата ръкаСкоро очаквам неговата изненада..
![]()
Badi takav kakavto si, a ne takav kakavto drugite iskat da badesh :]
Това че в днешно време много малко хора ценят малките неща не значи че романтиката е отживелица - тя все пак си остава най-добрия начин да кажеш на половинката колко много значи за теб.Освен това липсата на хора,готови да направят някакъв романтичен жест му придава по-голямо значение.Не се лъжете момчета - много момичета са ми споделяли,че не намират романтичните жестове за глупави - дори им е много приятно :).Невероятно,но факт.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.