.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Повече от фен Аватара на silviau66

Любов!! Моля ви помогнете!!!

Здравейте, Моля ви за съвет. Приемам и критики и съвети.
    Таа... Харесвам едно момче от моя клас. Няма как да му го кажа, защото:
    1.Много ме е срам.
    2.Приятели сме и ме е страх да не би да започне да ме отбягва.
    3.Преди мен той си е имал гадже (или поне така казва), а тя е много по красива от мен.
    4.Аз съм...грозна(мисля, че имам и хубави черти(усмивка, очи и характера ми е забавен), НООО съм дебела) ;(
    5.Той не е много красив (закръглен е), но аз попринцип гледам характера, а не външността, но незнам дали и той е така.(ако не значи ще имам голям проблем) ;(
    (Oт 3 може да не е станало ясно че не сме гаджета, а само го харесвам.)
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Лал...

1.Много ме е срам.-Не виждам какъв е проблема и от какво има да те е срам
    2.Приятели сме и ме е страх да не би да започне да ме отбягва.-Да те отбягва?Не ставай смешна...
    3.Преди мен той си е имал гадже (или поне така казва), а тя е много по красива от мен.-Откъде знаеш,щом не си я виждала?
    4.Аз съм...грозна(мисля, че имам и хубави черти(усмивка, очи и характера ми е забавен), НООО съм дебела) Sad Sad Sad ;( -Айде сега зопчна да си избиваш комплексите...няма какво да ти обяснявам 100 пъти съм го писал това.Човек е такъв,какъвто се чувства,трябва да се чувстваш комфортно в тялото си,да си уверена не е важно как изглеждаш.Харесваш ли се сама,другите също ще те харесват.Ако все пак си силно комплексирана на тази тема започни да правиш нещо по въпроса да влезеш в форма...
    5.Той не е много красив (закръглен е), но аз попринцип гледам характера, а не външността, но незнам дали и той е така.(ако не значи ще имам голям проблем)- Ми екстра,ако и той мисли като теб,значи сте си един за друг,вземайте се.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    2.Приятели сме и ме е страх да не би да започне да ме отбягва.-Да те отбягва?Не ставай смешна...
    Е виж само тука не съм съгласна.. Не знам защо, но си мисля, че не са на повече от 13-14 години въпросните индивиди Та .. ако тя му каже, че го харесва и той не отвърне на .. хмм.. "чувствата" й - нищо чудно и това да стане
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Голям фен
    незнам на колко си годинки но ще ти кажа да не се срамуваш от тялото си,аз също имам малък проблем с килограмите просто спри сладкото и безалкохолното и разбира се спортуваж ,а на момчето му признай че го харесваш по специален начин ,покани го да излезете и оттам насетне квот стане
    love is gone!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Е виж само тука не съм съгласна.. Не знам защо, но си мисля, че не са на повече от 13-14 години въпросните индивиди Та .. ако тя му каже, че го харесва и той не отвърне на .. хмм.. "чувствата" й - нищо чудно и това да стане
    То си е до човека наистина трябва да го познаваш,за да знаеш как ще реагира.В такъв случяй моя съвет към авторката е първо да "опипа почвата",в смисъл поинтересувай се от това какво мисли за теб,може и да му намекнеш някои работи и прецени как би реагирал.Но ако сте добри приятели не вярвам да стигне дотам,че да те отбягва

Сори май не се получи много смислен пост обаче тежка нощ ;(

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    ^^ Абе аз те разбрах, ама за авторката не знам
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Кажи му направо какво чувстваш и какво искаш.Ако и той те харесва,ще стане.Ако не,здраве да е.

[quote="Sh@d0w"]Лал...

3.Преди мен той си е имал гадже (или поне така казва), а тя е много по красива от мен.-Откъде знаеш,щом не си я виждала?

Виждала съм я на снимчица, ама може и да лъже.
    Много благодаря за съветите и за това, че се пак отделихте от времето си.

Аз го познавам, но имам чувството, че понякога става доста импулсивен.
    А това за влизането във форма - Опитвам се от доста време и се надявам да успея, защото така не се чувствам добре.
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    прати му бележка
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    прати му бележка
    Да бее ..

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Лал...

1.Много ме е срам.-Не виждам какъв е проблема и от какво има да те е срам
    4.Аз съм...грозна(мисля, че имам и хубави черти(усмивка, очи и характера ми е забавен), НООО съм дебела) Sad Sad Sad ;( -Айде сега зопчна да си избиваш комплексите...няма какво да ти обяснявам 100 пъти съм го писал това.Човек е такъв,какъвто се чувства,трябва да се чувстваш комфортно в тялото си,да си уверена не е важно как изглеждаш.Харесваш ли се сама,другите също ще те харесват.Ако все пак си силно комплексирана на тази тема започни да правиш нещо по въпроса да влезеш в форма...
    5.Той не е много красив (закръглен е), но аз попринцип гледам характера, а не външността, но незнам дали и той е така.(ако не значи ще имам голям проблем)- Ми екстра,ако и той мисли като теб,значи сте си един за друг,вземайте се.

Днес с всяко твое мнение съм съгласна..

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    аман от ваще глупости..
    Ми докато те е срам така ще е Ние не мое да отидем да говорим с него вместо теб.Кат те е срам и т.н просто си изпускаш шанса.Ако искаш се примирявай,ако не искаш прави нещо по въпроса !!!!!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Няма от какво да се срамуваш Бъди по-смела и покажи чувствата си ако те отблъсне и това доведе до край на приятелството ви ,значи това момче не си струва Успех!
    И бъди горда с това ,което си

Град
    там където си излишен!
    Цитирай Първоначално написано от InloveAgain
    аман от ваще глупости..
    Ми докато те е срам така ще е Ние не мое да отидем да говорим с него вместо теб.Кат те е срам и т.н просто си изпускаш шанса.Ако искаш се примирявай,ако не искаш прави нещо по въпроса !!!!!!
    успех
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Имаш ли си на идея колко такива и теми има ? а като гледам сте и малки за да те е срам от това,защото няма нищо срамно да изпитваш привличане към някого.

Аз пък мога да ти кажа и друго . на 17 съм и бях гадже с едно момче от моя клас.Тръгнахме април и сега лятото се разделихме защото беше постоянно зает.Той сам ми каза,че когато сме в клас няма да бъде същото,защото не става така да сме се обичали и после още 2 години да се гледаме всеки ден и да се правим , че нищо не е станало .. Беше готино,да,но не бих повторила това да ходя с момче от моя клас колкото и да го харесвам

Така че сама си прави извода.Риск печели,риск губи. Или си го харесваш и опитваш или си стоиш със срама
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Айде да благдаря и на останалите форумци, които писаха + упрекът.
    Супер сте!!! Много благодаря за съветите.
    Вярно е има много такива теми, но аз питам, защото не знам какво да правя, аз ако бях решена да направя нещо, нямаше да питам, а щях да действам, но уви...

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Любов!! Моля ви помогнете!!!

Оправдания можеш да намериш много ама истината е, че нищо не ти пречи да се опиташ да се сближите ... в крайна сметка не яде хора предполагам ...

Не, твърдо не яде хора.

Не прочетох нищо смислено в твоя пост освен може би това за отбягването.Ако найстина ти е приятел няма да започне да те отбягва, а ако те харесва БУМ!~ готова си за т'ва давай и говори с него но щом си толкова комплексирана - преди това не се поглеждай в огледалото и си представи,че изглеждаш като госпожа Анджелина уСПЕХ!

Цитирай Първоначално написано от Hinati4kb
    Не прочетох нищо смислено в твоя пост освен може би това за отбягването.Ако найстина ти е приятел няма да започне да те отбягва, а ако те харесва БУМ!~ готова си за т'ва давай и говори с него но щом си толкова комплексирана - преди това не се поглеждай в огледалото и си представи,че изглеждаш като госпожа Анджелина уСПЕХ!
    Мерси за съвета!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си