Цитирай Първоначално написано от xplay
Правило номер 1: Опитайте се да опознаете човека, с когото ще излизате на първа среща. Съберете колкото може повече информация за него - кой е, с какво се занимава и с кого излиза попринцип.

Правило номер 2: За да поканите момиче на среща бъдете оригинални. Не използвайте горепосочените примери. Опитайте с нещо като "Мисля, че ако излезем бихме могли да се опознаем по-добре. Съгласна ли си?"
Ако някое момче ми каже тва с опознаването със сигурност няма да изляза с него Ще го сметна за намек,че иска да има нещо повече между нас и ще ми мине мерака да излизам с него

Правило номер 3: Ако момичето ви откаже и не ви даде обяснение, не я питайте защо. Просто не й допадате или не иска да се вижда с вас.

Правило номер 4: Ако има ангажимент не я притискайте. Отложете срещата за друг път.

Правило номер 5: НЕ ЗАКЪСНЯВАЙТЕ! Преценете кога да тръгнете, какво ще правите но така, че да не закъснявате. Добре е да сте на мястото на срещата 5 минути по-рано. Ако е наистина спешно и ви се наложи да закъснеете, обадете и се и й кажете, за да не изпадате и двамата в неловка ситуация.

Правило намер 6: Облечете се подходящо за среща. Не е добра идея да идвате по къси гащи и джапанки, защото няма да направите добро впечатление.
Е през лятото как да се облече?!С панталон,риза,вратовръзка и обувки ли А и не е важно как е облечен,а що за човек е!

Правило номер 7: Кафето е доста банално място за първа среща, макар че много тийнейджъри го предпочитат. Нама лошо, стига да не е някоя дупка. Но ако искате да направите впечатление на момичето, по-добре я заведете на друго място. Ако сте в морски град - вечерна разходка по плажа. Ако сте в планината - можете да се разходите по скалите. НО все пак ако решите да отидете на кафе е добре да платите цялата сметка!!! Тук не става въпрос дали имате пари или не, става дума за елементарно уважение!
Ей това не го очаквах от теб Момичето трябва да е ХИПЕР безотговорно за да се съгласи да излезе на ПЪРВА СРЕЩА с почти НЕПОЗНАТ вечер на пустия плаж или сред природата ...
Относно това с плащането на сметката - ако момче ми плати сметката просто ще се наложи да забрави за мен Не позволявам на НИКОГО да ми плаща сметката Още по-малко на някой непознат!!!

Правило номер 8: Не е задължително да носите цвете на срещата, но имайте прдвид, че това е признак на уважение.
Дано да не се запозная с момче,което на първа среща да ми подари цветя Прекалено е изтъркано ... А и старомодно Да не говорим,че ако ми се домъкне с някой букет ще реша,че иска да има нещо между нас и ще се чувствам неловко

Правило номер 9 (И за двата пола): Когато се срещнете си стиснете ръцете. Дръжте се есетествено и непринудено.

Правило номер 10: НЕ Е ДОБРА ИДЕЯ да я целувате на първа среща. Най-вероятно ще реши, че сте несериозен и целта ви е да преспите с нея. Излезте още няколко пъти и преценете тогава дали искате да сте заедно.

Правило номер 11: Добре е ако имате чувство за хумор да го използвате, но не прекалявайте. Понякога е добре да разкажете някоя своя изцепка в училище или нещо, в което сте се забъркали или... нещо, от което не ви е срам и е комично в същото време. Например как сте заспали в час по английски и госпожата е казала еди какво си, или как сте се подхлъзнали по коридора и после този, който ви се е подигравал също се е подхлъзнал... Така показвате самоувереност, а момичетата харесват това.

Правило номер 12 (И за двата пола): НЕ водете други хора със себе си!
И защо да не водим други хора (ако и двамата нямаме нищо против де)?!Аз лично предпочитах (в минало време,защото вече тия запознанства са ми скучни),когато имам среща с някое момче от чата (примерно) да сме по двойки,защото така беше сигурно,че няма да си умра от скука ако пича се окаже някой притеснителен и си глътне граматиката

Правило номер 13: Когато решите, че срещата ви е приключила, попитайте дамата нещо като "Ще ми позволиш ли да те изпратя до вас?" Ако каже да - значи добре сте се представил. Ако отговора е НЕ, или не мисли да се прибира, или сте се държали като пълен идиот.
Да беее ... Ще ме изпраща до нас Колкото и да ми е било приятно с него не бих му казала още на първата среща къде живея Стига му,че ми знае скайпа/телефона и т.н.

И запомнете момичета: Не е нужно да се цапате с един тон гримове и да си правите прическа 2 часа. Външния вид има значение само за първата среща - някои момчета не харесват клоуни. Не се престаравайте с външния вид. Просто се отпуснете в неговата компания и бъдете себе си
Сори лапе,но с доста от нещата не съм съгласна А и не може нещо подобно да е ПРАВИЛО Ето на теб например ти харесват тия неща и би искала момчето,с което излизаш на първа среща да се държи така ... За теб това ще е идеалната среща Е окей ама аз не съм съгласна с доста от тия "правила" и ако някое момче,с което излизам на първа среща (а дори и да не е първа) спазва точно тези правила не само,че няма да ме впечатли,ами и ще си пропилее шанса за следваща среща