Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
не съм съгласна,че момчето трябва да плати цялата сметка...лично аз ще се чувствам неудобно и един вид задължена към него..всеки сам си плаща сметката...
за целувката на първа среща,добре си казала,че не е най-добрия вариант-едно 80 процента ако не повече от нас ще се отдръпнат,особено ако познават човека от няколко дена или няколко чата в скайп..
за цветето,след няколко срещи е сладко и е мил жест,но на първа среща плаши по-скоро ...прекалено обвързващ жест за начало...но на 3-4 среща ок ,наистина е готино
като цяло темата е добра,но това са стандартни неща,които се пешат във всяка 2ра тема из нета Все пак адмирации за старанието
Благодаря. Аз по-скоро бих се чувствала задължена ако приятелка плати цялата сметка. По този въпрос може много да се спори.
Във Франция например, хората си правят миниподаръчета на първата среща, дори да нямат сериозни намерения, в знак на уважение към другия ... и винаги се прегръщат и целуват по бузата... такава им е традицията просто. Но не сме там, просто правя срявнението.