Цитирай Първоначално написано от xplay
Цитирай Първоначално написано от BlueFace
Прочетох темата и ми се струват прекалено глупави тези правила...
Това ,че не приемливо момиче да кани момче на среща е първата голяма глупост!!
Има някой верни неща ,но има и големи глупости които няма да коментирам. Едно е да напишеш тема с насоки друго е с ПРАВИЛА !! Няма правила за срещите.Има толкова различни хора и методи .За какво пишете изобщо такива простотии ,оставете хората да правят своя избор и съответно да се учат от грешките си

Както казах ПРАВИЛА за срещите няма.Могат да се спазват някои начални насоки ,но не правете всичко по учебник .Бъдете себе си.

П.П. Излизането с джапанки и къси гащи изобщо няма да направи лошо впечатление .Това са някакви прищевки на авторката

Жалко за теб, неизвестни ми по никнейм младежо. Точно за джапанките и късите гащи си е ... издънка за първа среща. А и имаше доста случаи, в които момчета излизат с най-добрата ми приятелка по джапанки и къси гащи и гова определено не и хареса.
Просто не сте свикнали да ни уважавате, това е.
Не разбрахте ли ,че всички хора на тази планета са различни бе!!!Няма точни правила!!
Разбирам ,че иска да помогне ,но ако всеки почне да следва точно тези "правила" съм сигурен ,че ще има доста разочаровани хора! Тя се опитва едва ли не да напише "Законите на Срещата" ...
Индивидуалността в един човек го отличава от другите и точно за това теми тип "Пътва среща" "Каде да я заведа " са тъпи...Всеки човек трябва да спазва нали някакви насоки за благоприличие и добър външен вид ,но това според мен е всичко.След това трябва да впечатли другия със собствената си личност

П.П. Чехлите и Късите гащи (3/4-ти) не са знак на неуважение!При температури 30+ гадруса няма нормален човек който да ти излезе с дънки и маратонки Още повече ,че вас някой все не ва уважава

П.П.2 Това са правилата на xplay за срещите ,но те не важат за всички нали се сещаш