- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срещите - как, кога и с кого :)
Мисля че не успеях да си изразя тезата правилно.
В този форум всеки ден безкористната любов се превъзнася и описва като напълно реална.
Сега тук се появяват в няколко поредни теми "съвети" и "насоки" на това какво поведение да манифестираме.
Моето мнение е, че не бива така да се поставят нещата защото цялостната ситуация за всеки, от целената аудитория заблудени тойнове това ще изглежда като някакъв тип сделка.
Ако той не направи това това и това значи не ме уважава, значи не сме един за друг и значи няма смисъл.
Аз съм убеден че като човешки същества ние можем да не гледаме само външния облик на нещата.
И пак потретвам. Срещата е момента в който хората трябва да разберат дали има елемент на напасване на характери. Влизайки в този калъп това напасване ще бъде илюозрно следователно нереално и няма да доведе до желаните последици.
ЕДИТ:В отговор на това твърдение на Валдес. Мисля че АЗ следвам психология и философия и знам за какво говоря.Нали се сещате че по вашите логики - психология, философия, криминалистика и още един куп науки са лишени от смисъл.