.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)

Re: Срещите - как, кога и с кого :)

Цитирай Първоначално написано от xplay
    Правило номер 1: Опитайте се да опознаете човека, с когото ще излизате на първа среща. Съберете колкото може повече информация за него - кой е, с какво се занимава и с кого излиза попринцип.

Правило номер 2: За да поканите момиче на среща бъдете оригинални. Не използвайте горепосочените примери. Опитайте с нещо като "Мисля, че ако излезем бихме могли да се опознаем по-добре. Съгласна ли си?"
    Ако някое момче ми каже тва с опознаването със сигурност няма да изляза с него Ще го сметна за намек,че иска да има нещо повече между нас и ще ми мине мерака да излизам с него

Правило номер 3: Ако момичето ви откаже и не ви даде обяснение, не я питайте защо. Просто не й допадате или не иска да се вижда с вас.

Правило номер 4: Ако има ангажимент не я притискайте. Отложете срещата за друг път.

Правило номер 5: НЕ ЗАКЪСНЯВАЙТЕ! Преценете кога да тръгнете, какво ще правите но така, че да не закъснявате. Добре е да сте на мястото на срещата 5 минути по-рано. Ако е наистина спешно и ви се наложи да закъснеете, обадете и се и й кажете, за да не изпадате и двамата в неловка ситуация.

Правило намер 6: Облечете се подходящо за среща. Не е добра идея да идвате по къси гащи и джапанки, защото няма да направите добро впечатление.
    Е през лятото как да се облече?!С панталон,риза,вратовръзка и обувки ли А и не е важно как е облечен,а що за човек е!

Правило номер 7: Кафето е доста банално място за първа среща, макар че много тийнейджъри го предпочитат. Нама лошо, стига да не е някоя дупка. Но ако искате да направите впечатление на момичето, по-добре я заведете на друго място. Ако сте в морски град - вечерна разходка по плажа. Ако сте в планината - можете да се разходите по скалите. НО все пак ако решите да отидете на кафе е добре да платите цялата сметка!!! Тук не става въпрос дали имате пари или не, става дума за елементарно уважение!
    Ей това не го очаквах от теб Момичето трябва да е ХИПЕР безотговорно за да се съгласи да излезе на ПЪРВА СРЕЩА с почти НЕПОЗНАТ вечер на пустия плаж или сред природата ...
    Относно това с плащането на сметката - ако момче ми плати сметката просто ще се наложи да забрави за мен Не позволявам на НИКОГО да ми плаща сметката Още по-малко на някой непознат!!!

Правило номер 8: Не е задължително да носите цвете на срещата, но имайте прдвид, че това е признак на уважение.
    Дано да не се запозная с момче,което на първа среща да ми подари цветя Прекалено е изтъркано ... А и старомодно Да не говорим,че ако ми се домъкне с някой букет ще реша,че иска да има нещо между нас и ще се чувствам неловко

Правило номер 9 (И за двата пола): Когато се срещнете си стиснете ръцете. Дръжте се есетествено и непринудено.

Правило номер 10: НЕ Е ДОБРА ИДЕЯ да я целувате на първа среща. Най-вероятно ще реши, че сте несериозен и целта ви е да преспите с нея. Излезте още няколко пъти и преценете тогава дали искате да сте заедно.

Правило номер 11: Добре е ако имате чувство за хумор да го използвате, но не прекалявайте. Понякога е добре да разкажете някоя своя изцепка в училище или нещо, в което сте се забъркали или... нещо, от което не ви е срам и е комично в същото време. Например как сте заспали в час по английски и госпожата е казала еди какво си, или как сте се подхлъзнали по коридора и после този, който ви се е подигравал също се е подхлъзнал... Така показвате самоувереност, а момичетата харесват това.

Правило номер 12 (И за двата пола): НЕ водете други хора със себе си!
    И защо да не водим други хора (ако и двамата нямаме нищо против де)?!Аз лично предпочитах (в минало време,защото вече тия запознанства са ми скучни),когато имам среща с някое момче от чата (примерно) да сме по двойки,защото така беше сигурно,че няма да си умра от скука ако пича се окаже някой притеснителен и си глътне граматиката

Правило номер 13: Когато решите, че срещата ви е приключила, попитайте дамата нещо като "Ще ми позволиш ли да те изпратя до вас?" Ако каже да - значи добре сте се представил. Ако отговора е НЕ, или не мисли да се прибира, или сте се държали като пълен идиот.
    Да беее ... Ще ме изпраща до нас Колкото и да ми е било приятно с него не бих му казала още на първата среща къде живея Стига му,че ми знае скайпа/телефона и т.н.

И запомнете момичета: Не е нужно да се цапате с един тон гримове и да си правите прическа 2 часа. Външния вид има значение само за първата среща - някои момчета не харесват клоуни. Не се престаравайте с външния вид. Просто се отпуснете в неговата компания и бъдете себе си
    Сори лапе,но с доста от нещата не съм съгласна А и не може нещо подобно да е ПРАВИЛО Ето на теб например ти харесват тия неща и би искала момчето,с което излизаш на първа среща да се държи така ... За теб това ще е идеалната среща Е окей ама аз не съм съгласна с доста от тия "правила" и ако някое момче,с което излизам на първа среща (а дори и да не е първа) спазва точно тези правила не само,че няма да ме впечатли,ами и ще си пропилее шанса за следваща среща
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Ако не ти е по джоба просто не излизай с нея...
    Това наистина е глупаво.Ами, ако вмомента момчето има пари само за собственото си питие?Трябва да се откаже от кафето, защото няма пари и за момичето ли?
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Честно казано не съм я прочела още цялата , но не мога да разбера, защо според теб е неприемливо момиче да кани момче?
    Не сме 18ти век..То, ако се чака винаги на мъжете доникъде няма да я докараме.Не искам да обидя някой или нещо такова, просто според мен колкото нормално е момче да покани момиче, толкова е нормално и обратното.
    Неприемливо е, защото накрая ако не се получи ни изкарват все едно не можем без момчето. Представи си поканеното момче се събере с компания и го питат Какво прави днес?
    и той да каже "Ми една ми покани на кафе..."

И другото което е: когато момиче покаже, че иска връзка, тогава момчето спира да я преследва, защото разбира, че тя вече е негова, и не представлява интерес за него.
    Ти в кой свят живееш.
    Точно момичета с ей такова мислене като твоето на момента им бия шута.
    И ей такива патки, едто чакат на моя джоб да има плащам питиетата мога само среден птъст да им покажа. Ще платя, когато преценя, че ме кефи и че е заслужила, може пък да преценя, че е нагла и да не си и помисля да я включа в сметката (говорим за първите срещи, но аз с такива не излизам).
    С 2 думи, ти си ми примера за антипатия в момента ;д
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    In the middle of nowhere
    Сори xplay, но имаш твърде изкривена представа за света или живееш в паралелен свят. Тези неписани правила си ги изсмукала от пръстите си и ако очакваш всеки един, с който излизаш да се движи по тях като по часовник ще има доста да си почакаш принца.

Защо да не е приемливо момиче да кани на среща ?
    Това е строго индивидуално, има мъже който са по-стеснителни от някой дами и няма лошо да се прехвърли инициативата в ръцете на нежния пол ?!

Нищо лично, но абсолютно не съм съгласна с теб и подкрепям мнението на w0sh, а що се отнася до плащането на сметката има разлика между това да поискаш да си платиш сметката и момчето да не ти позволи и това да стоиш и да чакаш той да плати всичко все едно ти е длъжен. Когато започнеш да изкарваш пари сама и да си плащаш всички сметки сама ще разбереш колко безумно звучи "правилото" ти !

П.П. valdesbg, защо не я оставиш сама да си защити тезата, а не да се включваш все едно ти е протеже ? (Това е реторичен въпрос, не ми отговаряй !)
    Come out, come out wherever you are...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Сега ще обясня ситуацията, за която съм 99% сигурен, точно това се е случило. Авторката има регистрация в някой сайт за запознанства. Някое момче е решило да и пише. Разменили са си скайповете и след това са си уговорили среща и са излезли, но тази среща е около 5-та или 6-та на момичето и когато нещата не се развият по план тя е разочарована и изпада в истерия. Внезапно решава, че от тази една среща е научила всичко за срещите и какво трябва и не трябва да се прави на първа среща и решава да напише РЪКОВОДСТВО, от което неуките трябва да черпят.

Сега и нещо към авторката. Знам, че неопитен, неук и прост човечец като мен не е правилно да дава съвети на великата учителка, но все пак ще се престраша... Когато си пишеш с някой и по това, което пише го сметнеш за нормален и свестен и ти харесат снимките му просто излизате, ако имаш желание. Глупаво и неправилно е да си пишеш дълго време с някой по скайп и да имате виртуална любов. Просто излизаш с човека и ако не ти допадне спираш контакт с него и не си губиш времето. Докато в противния случаи губиш много време в безсмислени писаници и накрая като се срещнеш с него и не ти хареса?

Тая тема е за триене.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Правило номер 1: Опитайте се да опознаете човека, с когото ще излизате на първа среща. Съберете колкото може повече информация за него - кой е, с какво се занимава и с кого излиза попринцип.
    Аз какво?! Да го разследвам преди да изляза с него на кафе ли?!
    Правило номер 2: За да поканите момиче на среща бъдете оригинални. Не използвайте горепосочените примери. Опитайте с нещо като "Мисля, че ако излезем бихме могли да се опознаем по-добре. Съгласна ли си?"
    От това по-банално накъде?!
    Правило номер 3: Ако момичето ви откаже и не ви даде обяснение, не я питайте защо. Просто не й допадате или не иска да се вижда с вас.
    За това съм съгласна. Досадно е
    Правило номер 4: Ако има ангажимент не я притискайте. Отложете срещата за друг път.
    Елементарно...

Правило намер 6: Облечете се подходящо за среща. Не е добра идея да идвате по къси гащи и джапанки, защото няма да направите добро впечатление.
    А ако някой ми дойде облечен като току що излязъл от "Мъжете в черно" ще го ритам от тук, до мястото откъде се е пръкнал.

Правило номер 7: Кафето е доста банално място за първа среща, макар че много тийнейджъри го предпочитат. Нама лошо, стига да не е някоя дупка. Но ако искате да направите впечатление на момичето, по-добре я заведете на друго място. Ако сте в морски град - вечерна разходка по плажа. Ако сте в планината - можете да се разходите по скалите. НО все пак ако решите да отидете на кафе е добре да платите цялата сметка!!! Тук не става въпрос дали имате пари или не, става дума за елементарно уважение!
    Лично на мене ше ми е страшно неудобно, ако оставя момче на ПЪРВА среща да ми плати сметката ..

Правило номер 8: Не е задължително да носите цвете на срещата, но имайте прдвид, че това е признак на уважение.

ДА БЕ !! Цвете на първа среща .. Тоооолкова е банална цялата тая история с цветята ...

Правило номер 9 (И за двата пола): Когато се срещнете си стиснете ръцете. Дръжте се есетествено и непринудено.
    Защо?! Аз повече бих се зарадвала на една приятелска прегръдка .. Така ще разбера, че наистина се радва да ме види

Правило номер 13: Когато решите, че срещата ви е приключила, попитайте дамата нещо като "Ще ми позволиш ли да те изпратя до вас?" Ако каже да - значи добре сте се представил. Ако отговора е НЕ, или не мисли да се прибира, или сте се държали като пълен идиот.
    Не е задължително. Защо трябва да знае къде живея?! Не обичам така ..
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Цитирай Първоначално написано от umri
    Сега ще обясня ситуацията, за която съм 99% сигурен, точно това се е случило. Авторката има регистрация в някой сайт за запознанства. Някое момче е решило да и пише. Разменили са си скайповете и след това са си уговорили среща и са излезли, но тази среща е около 5-та или 6-та на момичето и когато нещата не се развият по план тя е разочарована и изпада в истерия. Внезапно решава, че от тази една среща е научила всичко за срещите и какво трябва и не трябва да се прави на първа среща и решава да напише РЪКОВОДСТВО, от което неуките трябва да черпят.

Сега и нещо към авторката. Знам, че неопитен, неук и прост човечец като мен не е правилно да дава съвети на великата учителка, но все пак ще се престраша... Когато си пишеш с някой и по това, което пише го сметнеш за нормален и свестен и ти харесат снимките му просто излизате, ако имаш желание. Глупаво и неправилно е да си пишеш дълго време с някой по скайп и да имате виртуална любов. Просто излизаш с човека и ако не ти допадне спираш контакт с него и не си губиш времето. Докато в противния случаи губиш много време в безсмислени писаници и накрая като се срещнеш с него и не ти хареса?

Тая тема е за триене.

Грешиш и то много.
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    ОК, греша... безгрешни хора няма. Аз даже съм един от най-големите грешници, които познавам. Но все пак не си опровергаваш мнението и не казваш, точно за кое не съм прав.
    Temet Nosce

벨야카

Грешиш за скайпа и връзката там.
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Няма правила за срещите.Има толкова различни хора и методи .За какво пишете изобщо такива простотии ,оставете хората да правят своя избор и съответно да се учат от грешките си
    Колкото и да четат,а те дори не си правят труда и да отворят поучителните теми..докато не го усетят на своя гръб,повечето не са сигурни дали е истина тов,което им казват "старите кучета" .Ама това за джапанките е смехория.Ми ако пък и момичето отиде с джапанки да не би да се получат нови озонови дупки .Това джапанките да не са нещо лошо или бедняшко,или признак за неизисканост и лош вкус?!?По-важното е да са чисти и по-възможност здрави(хайде сега не всички имат щастието да им стигат парите..).То пък лятот момичетата,които не носят токчета какво да обуят - ботушите от зимата ли ?Освен равни чехли и джапанки не се сещам за друго..А момчетата какво - костюм и врътовръзка ли или нещо по-изискано,да си поръчат смокинг ..Нали на срещата трябва да бъдем такива каквито сме си..Ако даденият човек ходи с джапанки,трябва специално за случая да си купи обувки(ако искаш от онези издължените..които са доооста грозни )..Неуважение било....Неуважение е момичетата да искат от момчетата да се обличат специално за срещата,да плащат сметката,да ходят по-рано и да ги чакат(като че ли са принцеси),едва ли не да им се кланят...не мислите ли,че по този начин момчето се чувства унизено и някак по-долно ниво от момичето,нейн роб,слуга... .Да трябва да има кавалерско държание,но с класа,а не робуване!!!Това означава,че момичето трябва да се чувства добре с момчето,но и на него да му е толкова приятно...Може и да има такива,за които да слугуват на момичетата е удоволствие,но това си е техен проблем .Има и добри съвети.,опа правила си ги нарекла ,но като цяло НА МЕН не ми се нравят тези правила....Прав беше човекът,който каза,че ако всички го следваме ще сме еднакви и индивидуалността се губи.Ако и лошите започнат да се правят на добри,спазвайки правилата ти няма да можеш да ги различиш
    Не мислиш ли,че w0sh е по-прав,поради факта,че има повече житейски опит,а и следва психология и философия..За мен това са две науки,които много развиват интелекта на човек,позволяват му да мисли в различни аспекти..Все пак психологията изучава човешкото съзнание...а щом като по-добре си го изучил - по-добре го използваш и анализираш....

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Честно казано не съм я прочела още цялата , но не мога да разбера, защо според теб е неприемливо момиче да кани момче?
    Не сме 18ти век..То, ако се чака винаги на мъжете доникъде няма да я докараме.Не искам да обидя някой или нещо такова, просто според мен колкото нормално е момче да покани момиче, толкова е нормално и обратното.
    Неприемливо е, защото накрая ако не се получи ни изкарват все едно не можем без момчето. Представи си поканеното момче се събере с компания и го питат Какво прави днес?
    и той да каже "Ми една ми покани на кафе..."

И другото което е: когато момиче покаже, че иска връзка, тогава момчето спира да я преследва, защото разбира, че тя вече е негова, и не представлява интерес за него.
    BullSh1t...първо,като го питат момчето,той ще каже "бях на кафе"... няма абсолютно никакво значение,кой кого е поканил,важното е,че са излезли.Относно "другото" ... още по-голяма простотия,ти казваш,че момчетата сме роботи,който изпълняват мисията си "да сваля мацката" и когато тя е изпълнена,започваме следваштата.... по тази логика няма да има двойки изобщо...иначе съветите,който си дала са добри и наистина актуални...

xplay - темата .... ок , но има неща които найстина не са си точно както трябват ! Съгласен съм за джапанките и късите гащи от гледна точка , че сигурно НЕ е най - подходящото облекло , но ако вън е 40 градуса едва ли ще си сложа дълги дънки ! И също не смятан , че ако момиче те покани ще е смешно , защото в това време на НИКОЙ не му пука.... важното е да имаш среща , а не да стойш във вас да се самосъжаляваш както един галфон пуснал тема "Какво да правя като съм в нас и нямам приятелка ?" ! А й от "Като момчето види , че го интересуваш те зарязва..." - Това са кретени , които го правят за бройката ! Не съм сигурен , но като прочетох темата ми се видя , че си влючила твои : преживявания/гафове.....

-П.С. - Сигурно ще помогне на някой да ДОБИЕ представа , но си е напълно индивидуално !
    The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !

Всичко е до нагласа,как ще възприемеш,човека.
    Ако изляза на първа среща с някое момиче и установя,че тя не ми допада,ще я разкарам.Няма да ми направи голямо впечатление,това дали е спазила някакви общоприети правила или не,но това не означава,че трябва да пренебрегваме правилата изцяло.
    Същото се отнася и за втория вариант-ако момичето ми допада.
    Умна е,притижава красота,хубаво тяло обожавам дупето и в късите тясни гащета,харесват ми и сладките и крачета в тея меки,розови джапанки :P решението ми е:Вземам я!
    Важен е човекът и неговите отличителни черти,нещата с които ще те впечатли на първата ви среща.А,защо трябва да избягваме целувките на първа среща,целувката е знак,който дава надежда на един от двамата партньори или на двамата,че между тях може да се получи....
    .....нали и затова провеждате тая "среща".
    Когато отивате на бизнес среща,тогава се съобразявайте с облекло,точност,вратовръзк и,джапанки,стискане на ръце и т.н.

Опа, много запознати по темата се изказаха Даже не се обосновавате
    Аре комплексираните да си мълчът там. И аз не сам съгласен с някой неща ама кво да се прави, повечето неща са верни
    Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
    - Абе ей, що хвърляш пясък?
    - Ми за да не ме гонят духове.
    - Ама то няма духове...
    - Ем да де, щот` хвърлям пясък...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си