Сега ще обясня ситуацията, за която съм 99% сигурен, точно това се е случило. Авторката има регистрация в някой сайт за запознанства. Някое момче е решило да и пише. Разменили са си скайповете и след това са си уговорили среща и са излезли, но тази среща е около 5-та или 6-та на момичето и когато нещата не се развият по план тя е разочарована и изпада в истерия. Внезапно решава, че от тази една среща е научила всичко за срещите и какво трябва и не трябва да се прави на първа среща и решава да напише РЪКОВОДСТВО, от което неуките трябва да черпят.

Сега и нещо към авторката. Знам, че неопитен, неук и прост човечец като мен не е правилно да дава съвети на великата учителка, но все пак ще се престраша... Когато си пишеш с някой и по това, което пише го сметнеш за нормален и свестен и ти харесат снимките му просто излизате, ако имаш желание. Глупаво и неправилно е да си пишеш дълго време с някой по скайп и да имате виртуална любов. Просто излизаш с човека и ако не ти допадне спираш контакт с него и не си губиш времето. Докато в противния случаи губиш много време в безсмислени писаници и накрая като се срещнеш с него и не ти хареса?

Тая тема е за триене.