- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срещите - как, кога и с кого :)
Аз какво?! Да го разследвам преди да изляза с него на кафе ли?!Правило номер 1: Опитайте се да опознаете човека, с когото ще излизате на първа среща. Съберете колкото може повече информация за него - кой е, с какво се занимава и с кого излиза попринцип.![]()
От това по-банално накъде?!Правило номер 2: За да поканите момиче на среща бъдете оригинални. Не използвайте горепосочените примери. Опитайте с нещо като "Мисля, че ако излезем бихме могли да се опознаем по-добре. Съгласна ли си?"
За това съм съгласна. Досадно еПравило номер 3: Ако момичето ви откаже и не ви даде обяснение, не я питайте защо. Просто не й допадате или не иска да се вижда с вас.
Елементарно...Правило номер 4: Ако има ангажимент не я притискайте. Отложете срещата за друг път.
А ако някой ми дойде облечен като току що излязъл от "Мъжете в черно" ще го ритам от тук, до мястото откъде се е пръкнал.Правило намер 6: Облечете се подходящо за среща. Не е добра идея да идвате по къси гащи и джапанки, защото няма да направите добро впечатление.
Лично на мене ше ми е страшно неудобно, ако оставя момче на ПЪРВА среща да ми плати сметката ..Правило номер 7: Кафето е доста банално място за първа среща, макар че много тийнейджъри го предпочитат. Нама лошо, стига да не е някоя дупка. Но ако искате да направите впечатление на момичето, по-добре я заведете на друго място. Ако сте в морски град - вечерна разходка по плажа. Ако сте в планината - можете да се разходите по скалите. НО все пак ако решите да отидете на кафе е добре да платите цялата сметка!!! Тук не става въпрос дали имате пари или не, става дума за елементарно уважение!
Правило номер 8: Не е задължително да носите цвете на срещата, но имайте прдвид, че това е признак на уважение.
ДА БЕ !! Цвете на първа среща .. Тоооолкова е банална цялата тая история с цветята ...
Защо?! Аз повече бих се зарадвала на една приятелска прегръдка .. Така ще разбера, че наистина се радва да ме видиПравило номер 9 (И за двата пола): Когато се срещнете си стиснете ръцете. Дръжте се есетествено и непринудено.
Не е задължително. Защо трябва да знае къде живея?! Не обичам така ..Правило номер 13: Когато решите, че срещата ви е приключила, попитайте дамата нещо като "Ще ми позволиш ли да те изпратя до вас?" Ако каже да - значи добре сте се представил. Ако отговора е НЕ, или не мисли да се прибира, или сте се държали като пълен идиот.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!