- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срещите - как, кога и с кого :)
Колкото и да четат,а те дори не си правят труда и да отворят поучителните теми..докато не го усетят на своя гръб,повечето не са сигурни дали е истина тов,което им казват "старите кучета"Няма правила за срещите.Има толкова различни хора и методи .За какво пишете изобщо такива простотии ,оставете хората да правят своя избор и съответно да се учат от грешките си.Ама това за джапанките е смехория.Ми ако пък и момичето отиде с джапанки да не би да се получат нови озонови дупки
.Това джапанките да не са нещо лошо или бедняшко,или признак за неизисканост и лош вкус?!?По-важното е да са чисти и по-възможност здрави(хайде сега не всички имат щастието да им стигат парите..).То пък лятот момичетата,които не носят токчета какво да обуят - ботушите от зимата ли
?Освен равни чехли и джапанки не се сещам за друго..А момчетата какво - костюм и врътовръзка ли или нещо по-изискано,да си поръчат смокинг
..Нали на срещата трябва да бъдем такива каквито сме си..Ако даденият човек ходи с джапанки,трябва специално за случая да си купи обувки(ако искаш от онези издължените..които са доооста грозни
)..Неуважение било....Неуважение е момичетата да искат от момчетата да се обличат специално за срещата,да плащат сметката,да ходят по-рано и да ги чакат(като че ли са принцеси),едва ли не да им се кланят...не мислите ли,че по този начин момчето се чувства унизено и някак по-долно ниво от момичето,нейн роб,слуга...
.Да трябва да има кавалерско държание,но с класа,а не робуване!!!Това означава,че момичето трябва да се чувства добре с момчето,но и на него да му е толкова приятно...Може и да има такива,за които да слугуват на момичетата е удоволствие,но това си е техен проблем
.Има и добри съвети.,опа правила си ги нарекла
,но като цяло НА МЕН не ми се нравят тези правила....Прав беше човекът,който каза,че ако всички го следваме ще сме еднакви и индивидуалността се губи.Ако и лошите започнат да се правят на добри,спазвайки правилата ти няма да можеш да ги различиш
![]()
Не мислиш ли,че w0sh е по-прав,поради факта,че има повече житейски опит,а и следва психология и философия..За мен това са две науки,които много развиват интелекта на човек,позволяват му да мисли в различни аспекти..Все пак психологията изучава човешкото съзнание...а щом като по-добре си го изучил - по-добре го използваш и анализираш....