.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: ..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    До колкото виждам.. може би се е разочаровал?

може би не си била идеалното момиче и може би си изтървала шанса си по-рано, правейки се на каменното сърце.

За да поправиш това може би трябва да го потърсиш за един откровен разговор, но да се подоготвиш за неприятен отговор.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Да бе да. Не си се била правила на каменното сърце друг път. Това връткане знаеш ли колко "обнадеждаващо" е. Мен след като ме врътна едно момиче така два пъти и се отказах повече да я каня. Дотлкова ми стигна смелостта и се намеси себеуважението ми.

начи глей са Кефел ти се е преди да те опознае ;] Сигурно те е имал за по-розлична по характер и те е пресредвал щото си му била интересна и като най-накрая си се оставила да те опознае...му е секнало желанието Съжалявам , но е твърде възможно тва да е причината след като сте излезли да не те потърси повече , а все ти да пишеш Аа може и да се е стреснал ако си започнала прекалено настоятелно да му пишеш смс-и така изведнъж и сеееш се Пък и момчетата обичат да гонят накво момиче и после то като се предаде вече плячката не е интересна И така..
    phah

"бих направила всичко за него и отидох..беше забавно"

демек?

Re: Да говоря ли с него или по заобиколния начин..

Цитирай Първоначално написано от paulaa
    ...Проблема ми е свързан с едно момче,което не мога да разбера какво иска от мен и дали си играе с мен.Дълго време почти цяла учебна година го въртях да излезем на кафе постоянно ме викаше и аз все си намирах причина да откажа(от моето училище е) това беше защото аз по принцип съм доста трудна в тези работи а и да разбера какво точно иска дали заради мен или нещо др, да го помъча малко.През това време аз започнах да изпитвам интерес към него... и накрая на година реших да излезем,но работата не стана... после ми писа смс-и с което показа че ме харесва поне на мене така ми прозвучаха(тогава бях на морето) след като се върнах му писах и излизахме най-накрая .. отидохме на кафе после ме изпратиха до тук добре,но после спря да ми пише нито в скайп нито смс-и все аз му писах и то някакъв кратък разговор беше явно му беше безинтересно, но аз вече го харесвах много и ми беше а и все още ми е много гадно.След това ме беше поканил у тях на гости и аз по принцип никога няма да го направя да отида в непознат и то момче но бих направила всичко за него и отидох..беше забавно,но след това не ми е писал аз му писах един път и това беше.Страх ме е да му кажа какво чувствам защото не знам той какво чувства и какво очаква от менеи как ще реагира.Мислих да взема скайпа на негов приятел,който е запознат до колкото знам с това (с смс-ите и това за у тях) и да разбера защо ми е писал тези смс-и а сега ме разиграва така и каква му е целта или ще е по-добре да му кажа на него ,но ме е страх после как ще продължи всичко да не ме отблъсне защото аз наистина много го харесвами го искам.Какво да правя ?
    Хващаш го един ден обаждаш му се по телефона излзиате и му обесняваш как седят нещата, че го харесваш и така нататък! недей да търсиш друг да ти дава отговор на въпросите

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Цитирай Първоначално написано от mysticinside
    Хващаш го един ден обаждаш му се по телефона излзиате и му обесняваш как седят нещата, че го харесваш и така нататък! недей да търсиш друг да ти дава отговор на въпросите
    И аз така мисля
    Може би му е омръзнало ,той да те сваля и иска сега той да се прави на недостъпен

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Малка филмарка. Ясно защо не иска да се занимава с теб. Една година те е канел на кафе и ти една година си му отказвала? Да излезеш на кафе с някой е нещо нормално. Когато едно момиче откаже един път среща ок... може би нещо е станало, но при втори отказ показваш, че не искаш да имаш нищо общо с него.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Малка филмарка. Ясно защо не иска да се занимава с теб. Една година те е канел на кафе и ти една година си му отказвала? Да излезеш на кафе с някой е нещо нормално. Когато едно момиче откаже един път среща ок... може би нещо е станало, но при втори отказ показваш, че не искаш да имаш нищо общо с него.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Е след всички тези отрязваници какво очакваш ?? Може след като те е опознал да е преценил, че не си за него или просто и той се прави на интересен ... говори с него, за да получиш точните отговори, защото тук няадали някой ще ти ги даде ...

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Вечния въпрос - парадния вход или аварийния изход...
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

браво мацка ... загубил е интерес ... ти си предървила с правенето на недостъпна ...

Може би просто вече не изпитва интерес към теб или да си е харесал друго момиче, но по голяма вероятност има първата ситуация, защото му е омръзнало да те чака. Все пак вероятността да изпитва нещо към теб все още не е изчезнала. Пробвай първо с намеци и после му обясни, че го харесваш и нищо повече. Ако и той изпитва интерес ще е страхотно, но ако пък не - ти нищо не губиш. Има много други момчета.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Цитирай Първоначално написано от mysticinside
    И аз така мисля
    Може би му е омръзнало ,той да те сваля и иска сега той да се прави на недостъпен
    +
    Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
    - Абе ей, що хвърляш пясък?
    - Ми за да не ме гонят духове.
    - Ама то няма духове...
    - Ем да де, щот` хвърлям пясък...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си