.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Фригидност

Хора,помагайте!Една приятелка има проблем.Искам да ви попитам няколко неща,1во ако е фригидна на какво се ходи:гинеколог или психотерапевт или и двете,защото тя каза че има някакви проблеми на нервна основа и може би това е причината да е фригидна или не съм сигурна дали е фригидна,може и само да не може да се отпусне... също така има съмнения за бучка .. рак на гърдата и искам да попитам това дали е безплатно,нали прегледите се заплащат от здравната каса,до колкото знам иии дайте някакви предложения как мога да я убедя да отиде,защото съм загрижена,май повече и от самата нея,пробвах с това че е нормално да отиде на гинеколог ама тя не та не,било я е срам,ако научат тяхните

Град
    Sofia
    Някак подозирам, че и двете не знаете какво е фригидност.
    Преди всичко трябва да отиде на гинеколог.Отива при личният си лекар, той и дава направление за гинеколог и така.Отностно гърдите...има далче по-вероятно неща от рак, при едно дете, каквато е тя всъщност
    Situatin normal-All fucked up...

Ъъ, само аз ли мисля, че и да е фригидна, гинеколога няма какво да направи
    А за бучката - може и киста да е.Трябва да иде при личната да я види и да и даде направление за съответния специалист.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Повече от фен
    Отностно фригидността е по-добре да се консултира с психотерапевт, гинекологът няма как да помогне. Относно бучката-да отиде при личния си лекар, който след преглед ще прецени за какъв точно специалист да даде направление.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Цитирай Първоначално написано от Ico_
    Преди всичко трябва да отиде на гинеколог.Отива при личният си лекар, той и дава направление за гинеколог и така.Отностно гърдите...има далче по-вероятно неща от рак, при едно дете, каквато е тя всъщност
    кой те излъга,прочела съм няколко статий за това
    а колкото до другите отговори ясно ми е че тя трябва да си вземе направление и т.н .. само не разбрах дали всичко се заплаща от здравната каса

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от lololilitka
    а колкото до другите отговори ясно ми е че тя трябва да си вземе направление и т.н .. само не разбрах дали всичко се заплаща от здравната каса
    Направлението дава право на два безплатни прегледа.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

мерси за отговорите... сега остава само да я убедя някак си,пък като не иска,да си чупи главата

Град
    Sofia
    Щом си чела за "това", не знам как не си разбрала, че такава диагноза, не може да се постави бързо.Приятелката ти на колко години е и от колко време води полов живот, извинявай?
    Situatin normal-All fucked up...

Цитирай Първоначално написано от SummerRain
    Направлението дава право на два безплатни прегледа.
    С направление, в рамките на 40 дни(или 30 и няколко, непомня точно), можеш да ходиш колкото си пъти искаш и е безплатно

Щом си чела за "това", не знам как не си разбрала, че такава диагноза, не може да се постави бързо.Приятелката ти на колко години е и от колко време води полов живот, извинявай?
    Да, и аз това се чудих

на 16 от 6 месеца...ми к'во друго е,не изпитва удоволствие от секса,няма никакво желание и не е изпитвала оргазъм до сега .... точно с това се конкретизира фригидността,като четох една статия в нета

Оффф Боже И вие вече си мислите, че е фригидна.
    Има толкова много неща, които да и пречат да изпита удоволствие.
    1.Както ти каза : Нервни проблеми
    2.Проблеми с партньора(сексуални и емоционални) и т.н.
    Има много фактори, които влияят.

Когато натрупа няколко години опит, с няколко партньора, и, ако тогава вече не изпитва удоволствие - тогава да мисли, че е фригидна.

А може би й е малко рано да прави секс. Това че много хора на 16 вече са правили секс, далеч не значи, че тя трябва да е като тях. Това че преди половин година се е дефлорирала, не значи, че е била готова за това.

Секс се прави, когато си в настроение за секс. Като не си, много е вероятно да не изпиташ удоволствие. Особено ако партньора не е точно твоя тип. Може би на нея й трябва малко повече емоция, от това да има срещу себе си човек готов за секс. Сексът не е само физическо упражнение все пак, психиката играе важна роля.

добре ай спирайте с коментарите,не ви питам дали мислите че е фригидна или не,а друго... сега остава само някои от модераторите да заключи темата

Ако има някакви смущения в сексуалността те могат да се дължат на физически причини, на психични причини или и на двете заедно. При първото отива на гинеколог, при второто на психолог, а при третото комбинира и двете. Например взема хапчета и ходи на психолог В крайна сметка трябва да се установи какъв е проблема, че чак тогава да се мисли дали е нужно психолог или не.

Едит: Да уточня, че и взаимоотношенията между нея и приятеля й също може да влияят, както и това че сега тялото и се развива, аз за това не смятам, че на тези години човек е готов физически за секс, пък да не говоря психически
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

добре ай спирайте с коментарите,не ви питам дали мислите че е фригидна или не,а друго... сега остава само някои от модераторите да заключи темата
    Отговорено е на всичките ти въпроси!

с кеф ще се заключи
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си