- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- отново за косата
значи известно време използвах хининова вода и сега косата ми капе ужасно иии нз какво до правя за да спре падането домашни маски или някакви от магазините някакво балсамчи ли какво плс помогнете ви
Спря ли хининовата вода? Съмнява ме да е от нея.
Нищо чудно да е просто от сезона. Ще се оправи скоро.
Saatana vittu perkele hate crew!
Оф, момичета, не разбрахте ли, че е от сезона? Пък ако междувременно ползваш преси, маши и т.н. ще ти капе още повече...
да спрях хининовата вода ии не ползвам преси и прочие иии не е от сезонаа моята коса капе през зимата иии преолетта но не и лятото
Думашни маски за коса.. Но сигурно е от хининовата вода щот може да не ти понася...
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
И моята много капеше, но маската за коса на "Билка" ми помогна![]()
да минава сезона,че и мойта коса така ужасно капе![]()
*дали точно хининовата вода ще ми помогне за косата,че аз изпръсках цяло шишенцемного съм притеснена
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
И на мене ми капе.![]()
Нз от кво е.
За хининовата вода и аз я спрях, защото ми изтъня косата откъм корените, почна да се омазнява по-бързо и въобще стана много лошо положението.![]()
ох направо ме е страх косата ми продължава да капе а спрях водата иии тя моята каквато е една тънка слаба слаба направо умирам
не е от водата а от сезона + тфа и аз използвам вода и не е от нея![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()