как да го върна паак при мен..историята ни започна така..значии момчето е от София аз съм от Ботевград.. всичко започна декември месец..както в повечето случаи по скайп, писахме писахме... настъпи нощта на нова година и получих смс от непознат номер, минаха ден два и разбрах от кого бях толкова доволна и щастлива... и ето дойде деня на нашата първа среща 01.02... денят когото няма да забравя видяхме се и от този ден насетне аз усещам как започвам да се привързвам към него все по силно и по силно ..мина месец, мина два..виждахме се всеки ден..и през ден все едно нямаше разстояние ... стана май месец той си купи кола и започнаха проблемите... започна да говори само за нея, аз пък от своя страна не спирах да му натяквам за това..ии така в продължение на 3 седмици..караници скандали и така..дойде ми рожденият ден.. не успя да дойде беше зает с това да си управя колата.. и получих просто един тъп смс "чрд".. ии аз както винаги не си замълчах и го попитах защо е направил така..и той ми не ми се пишеше повече,, .. ии се разделихме.. признавам и аз доста се заяждах с него за малките неща който ме дразняят а на него не му правят впечатление... но ми липсва ужасно много... виждахме се веднъж след това и той се държи хем студено и отдръпнато но и с топлина и обич.. а не желае да говори с мен за това..но постоянно ми звъни и се интересува как съм..какво да правя...