- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам нещо ново
Здравейте на всички!Имам си приятел от година и 2 месеца вече,но връзката ни става рутинна,все едно и също правим!Няма разнообразие,човека вече не ми е толкова интересен,иначе много го уважавам,много добър човек е....Но аз на есен ще заминавам да уча в София и може би там ще има много възможности за нещо ново и по-добро.Аз обичам по-интересни,ексцентрични хора,а той е съвсем обикновен и прозрачен,всичко му разбирам вече,какво ще направи...Пък и на разстояние не искам много да имам връзка ,защото съм имала така и е много тежко,като се разделихме ми беше много мъчно...Не знам какво да правя,разбрахме се като отида там да продължим и да видим до кога ще издържим,ама аз вече охладнявам май...Посъветвайте ме нещо.Благодаря предварително![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Мисля, че сама знаеш отговора.Дори си го написала.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ако мислиш да отидеш там,да му изневеряваш и да го криеш ,по-добре недей.
Много ме дразнят хората,които изневеряват,жалки са.Като искаш да си с някой друг или всички , просто скъсай с него (:
Само гледай да не стане така ,че след като скъсаш с него и попаднеш на "забавните" на момента,но "лошите" по принцип момчета да не плачкаш за него (:
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
Всичко приключва. Това е![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
еми за6о не разнообраите малко ежедневието си,например някъде да отидете през по4ивните дни,където не сте ходили,да направите не6о разли4но заедно и тогава,ако си на съ6ото мнение му кажи,да се разделите за известно време,по-добре така,от колкото да се измъ4вате взаимнокъсмет
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Защото просто няма желание да продължава връзката.Първоначално написано от soul1199
Има ли желание много неща може да постигне.Решила е ,че голямата София я чака и иска разнообразие.
Last.FM
Съгласна съм!Особенно последното изречение...Първоначално написано от stup1fy
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
+ 1 (:Първоначално написано от stup1fy
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
мхм,еми както си ре6и тя де,но по-добре да не го лъже и заблождава,направо да му каже,4е не го харесва и тва еПървоначално написано от stup1fy
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
говори с него и му кажи истината,но преди всичко трябва да си сигурна,че наистина искаш връзката ви да приключи.Той бил добър,явно ти търсиш тарикатите.Ако попаднеш на женкар ,тогава ще се видиш колко ще ти е интересно.После да не тичаш зад гъза на бифшия.Ти си решаваш!
1-во щом си стигнала до съвет от форума,явно не си мн сигурна какво искаш.
2-ро направиш ли стъпка ,няма връщане.
Помисли си добре!Дано избереш правилното решение,късмет!
Все си мисля,че за да се задържиш с него 1 година и повече...това означава,че не ти е безразличен и дотам скучен... А и помисли и за неговите чувства. Не прибързвай,защото мисля че като дойдеш в София ще започне да ти липсва.
Ами не обичам женкарите ,нито тарикатите,но и не смятам да ми е тежко от разстоянието,знаете че връзка от разстояние не може.Може и да не срещна никой там и да съм с него,но не знам какво ще стане до тогава.Не смятам да му изневерявам,ако има някой друг ,ще му кажа и ще приключим с връзката,просто не съм такъв човек.Едва ли ще иска да отидем някъде почивните дни не знам...ще мъ предложа,добра идея е ,но той си е такъв...
свършват.
Първоначално написано от marodisima
Ами не знам защо си мисля че ще охладнея мато отида там към него.Ние веднъж се разделихме,после тръгнахме пак по мое желание.Не ми е безразличен,но не го и обичам толкова силно.Ние се разбрахме ,че като се разделим пак ще се виждаме и т.н. няма да се забравяме както става обикновено.
свършват.
Значи изпадала съм в подобна ситуация...В една връзка винаги има периоди на близост и отчуждаване...И честно казано беше точно в този период на връзката ми (около 1 година)...и аз си мислех,че не го обичам и че ми е скучен,обаче обстоятелствата така ме завъртяха,че си дадох сметка,че го обичам много повече от колкото съм си мислела. Затова ти казвам да не прибързвашПървоначално написано от Sunny_stz
![]()
Съгласна съм, разнообразието не винаги е по-доброто решениеПървоначално написано от stup1fy
![]()
Мисля, че вече ти е писнало от сегашната ти връзка. А и щом си с нагласата, че в София ще срешнеш по-подходящ човек - приключвай с приятелят ти. Струва ми се, че вече сте се изчерпали и няма смисъл да го лъжеш. Кофти е ама се случват и такива неща..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Кажи му истината и бегай за София.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
И помни,че ценим нещо чак след като го изгубимзамисли се дали си заслужава да го игубиш ...
![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
защо все още си с него,разпери криле...Повярвай ми няма да съжаляваш
Аз пък искам баничкаНо дали баничката би ме задоволила повече отколкото един тутманик ?
![]()
П.П. Вслушай се в думите ми![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Благодаря за съветите за сега ще съм с него,но като отида в София ще видя как ще се развият нещата,може би една или 2 седмици там и ще приключим...Имам нужда от нещо ново))
свършват.
В крайна сметка тъпчиш на едно място и си знаеш твойтоПървоначално написано от Sunny_stz
За к'во въобще пусна темата?![]()
Last.FM
По добре му кажи,няма смисъл да се опитате да сте заедно ти да доеш в София и да напраиш някоя глупост!
Първоначално написано от stup1fy
За лафа и за да чуя някое оригинално мнение
![]()
свършват.
Късай ама не злобарската, че може да е отмъстителен![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar