- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търся съвет от някой който наистина знае какво е любов!
Попринцип съвета ми е : Изживей си детските години и не се затормозявай още от токова рано с това.Ама ти май вече си почнала да буташ по-сериозните неща.Често да ти кажа мисля,че първо тябва да минеш през поне една по-сериозна връзка,за да знаеш кое как и защо и дали има любов или няма (всеки си има мнение все пак).Опознай някое от момчетата по-добре и се сближете.Все някое трябва да ти допада повече пък после то има време пред тебе така че ще стигнеш до това,което искаш.
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Хъх,ако си на 13 мисля ,че ти е малко рано да откриеш такъв човек.
Не казвам,че проблемът е в теб,не те познавам,възможно е да си по-здряла за годините си от очакваното от широката публика.И в нея е пбоблема - предполагам общуваш с момчета на твоята възраст и няма как да намериш това,което търсиш.Пусни се по течението,има време за това.
Самата аз не съм се съвсем отчаяла,макар да съм доста по-голяма от теб.
Мисли позитивно,на момчетата им трябва доста повече от това![]()
брат ти си 96 и вече 2 години си без гадже, как си го допуснала майна...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Важно е човекът до теб да не подлага на съмнение всяко твое действие. Обикновенно има определени периоди за пробване на една връзка. ПРи някои това са 6 месеца, но най-сигурния период е 3 години. Ключовот в което човек си заслужава да се вгледа е УВАЖЕНИЕТО. То говори много за напредъка на една връзка.
С пожелание да намерите любовта,
Цецо
http://www.kolelo.net - Приятелите ти в България
Дай шанс на тези кандидати... какво значи, че не намираш огън?!
П.С: Ако си на 13... мале![]()
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Имаме "А", имаме "Б", имаме "С", имаме "О", имаме "Л", имаме "Ю", имаме "Т", имаме "Н", имаме и "О".Първоначално написано от Bloodyy
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Горката... вече е на ЦЕЛИ 13, а не е имала гадже от 2 години... ужас, ужас![]()
еlsy![]()
И аз ще ти кажа едно v3r43to : пиши правилно.Първоначално написано от v3r43to
![]()
![]()
Аа по темата още си малка за истинска любов, споко с годините всичко се нарежда. Не бързай да порастваш.![]()
![]()