И аз питам наистина ли си 96???И на такав възраст не мисля,че гаджетата са толкова интересни... Ако наистина си 96 и казваш,че от 2 години не си си имала,аз искам да попитам какви си ги имала на 10-11 ..ти го казваш всякаш тогава си била влюбена ...описваш любовта не със свои думи,а с тези,които си чула или прочела някъде..това не е по учебник!Първо това разбери!Като се влюбиш ще усетиш,да,но стига с тези клишета!!!И да още си малка за любов.По мое мнение не за друго,а заради тези неща:
•Любовта не винаги значи щастие..често пъти тя носи много болка,която повярвай ми е тежка и е трудна за понасяне от едно невинно момиченце!Според мен дори и споделената любов носи болка,разбира се по-малка,но въпреки това понякога се случва(поне при мен)...Все пак колкото и да се обичате с един човек,все се случи та се скарате и тогава боли...Трудно е за едно малко момиченце да итърпи това..Особено,че през пубертета чувствителността на много хора е засилена..Всички сме с големите очаквания,хвърчим в облаците,правим се,че не ни пука,мислим че света се върти около нас и т.н.
•Ако ще някой да ме оплюе,но смятам че за да има любов трябва да има и душевна и интимна близост.Трябва да има и секс!А сама се сещаш на тази възраст.. .Учителят ми по философия ми е казвал,че за да има люов трябва да има задължително 3 неща - страст,интимност,отдаденос т.
Ако не си 96 извинявай за всичко,което написах по-горе .Ако е така се впусни в течението,запознавай се с нови и различни момчета.Не прибързвай със заключенията..опознай ги добре..И избери подходящия...дрън-дрън та пляс..понякога дори и така да направиш няма да има любов,а просто разбирателство...Тук си противореча - знам ,но това доказва,че любовта не би моглада е по-правило,това е чувство,което се заражда у двама влюбени,а не мисля,че някой би могъл да контролира чувствата си.Моето мнение е,че любовта спохожда всеки,но не всеки успява да я съхрани.