.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Мега фен Аватара на Hilary_
    Ми няма как да знаеш дали тези момчета не са точни такива след като не искаш дори да ги опознаеш ... Няма така на готово да дойде принца ии да разбереш "от пръв поглед", че е такъв какъвто го искаш ... опитай се да ги опознаеш ...

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Любов има, ама ти е рано да я търсиш. Още повече ако си на 13 въобще ама въобще не очаквай да намериш момче, което да те уважава повече от себе си!

По-голяма глупост не бях чувал.
    Дойде ми идея за тема... Тема с цитати на най-големите бисери на съфорумници. Сигурен съм, че този ще е в тройката!
    Страхотна идея! ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен
    Не може да те обича някой,който не допускаш до себе си и не му позволяваш да те опознае.Човек почва да обича с времето.Да не мислиш,че аз съм обичала приятеля ми като тръгнах с него или пък той с мене?Дори не вярвах,че и месец ще издържим .... но просто се случи.Докато седиш на страна от момчетата,които искат да бъдат с теб - няма да намериш човека за теб.
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Ако си на 13 така отчаяно си търсиш гадже...сеедно си останала стара мома...wait,wait!за къде се разбърза!?

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от stup1fy
    Вземайте се.
    а така :P :P
    наистина ,за да обикнеш някой трябва да го опознаеш,а ти не си дала шанс на нито 1 от горепосочените момчета..е тогава какво искаш? Няма нещата да ти се поднесат на златен поднос...трябва да се бориш за тях

а ве детенце я земе си се стегни

Мисля,че достатъчно те изкритикуваха
    Ама честно,смешно звучи.На 13 години си и търсиш любовта , от 2 год. не си имала гадже - тоест,от както си била на 11?
    А да не забравяме ,че момчетата ти се лепят - казваш им 'мама ми забрани да си играя с теб' и толкова.
    Съжалявам ,че се смея ,но поне тва го умея
    I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
    What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..

Last.FM

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: Търся съвет от някой който наистина знае какво е любов!

Цитирай Първоначално написано от kateto1996
    Вече от 2 години съм без гадже.Много момчета ме харесват , но аз не мога да открия огъня в тях.Искам човек до себе си който да ме обича , а не просто да ме харесва.любовта за мен не е прегръдки и целувки.Тя е да помислиш за половинката си преди за себе си,да му подадеш ръка в трудните моменти,да го обичаш и закриляш и да му вдъхваш кураж за всичко.С една дума да бъдеш готов на всичко за него.Ето такъв човек търся от години.Не намирам.Дали аз не искам прекалено много?Моля помогнете ми?
    Според мен не искаш много, просто до сега не си срещнала подходящия...

Набор 96 Любов?!?

Абе... някой ден, като пораснеш ще я намериш.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

че момичетата на 17-18 не търсят любов пък ти... По-добре ходи се "мляскай" с нЕкой..
    Не че карам много бързо.. Просто летя много ниско

Град
    Пловдив

1996 На 13 години не се надявай да намериш любовта трябва първо да пораснеш да разбереш истинското значение на това чувство и тогава да го търсиш

Ne iskash momcheto prosto da te haresva...xax mi to ot tam trygva vsi4ko...kogato si haresash nqkoi se opitvash da se sblijish s nego da se opoznaete i da vidite dali shte moje da se poluchi neshto... sled tova ako se polu4i mejdu vas shte vyznikne ogynq a s nego i lubovta ;]

Град
    София
    Вижте,възрастта няма никакво значение.Щом момичето смята,че е готово значи е така.А иначе по темата:И аз смятам,че трябва да дадеш шанс на кандидатчетата може да намериш това,което търсиш \/

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Постепенно ще се оправя. Всичко с времето си, явно сега не ти е писано така да бъде. И не се отчайвай, като те заглеждат много момчета, ти не си им дала шанс, че да искаш истинска любов.Спокойно

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от radiinkaa
    Вижте,възрастта няма никакво значение.Щом момичето смята,че е готово значи е така.А иначе по темата:И аз смятам,че трябва да дадеш шанс на кандидатчетата може да намериш това,което търсиш \/
    А, че тя утре може да сметне, че и за секс е готова.
    После ходи обяснявай на майка си що си забременяла.
    Щото не си чувала за презервативи...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен

Вече от 2 години съм без гадже.Много момчета ме харесват , но аз не мога да открия огъня в тях.Искам човек до себе си който да ме обича , а не просто да ме харесва.любовта за мен не е прегръдки и целувки.Тя е да помислиш за половинката си преди за себе си,да му подадеш ръка в трудните моменти,да го обичаш и закриляш и да му вдъхваш кураж за всичко.С една дума да бъдеш готов на всичко за него.Ето такъв човек търся от години.Не намирам.Дали аз не искам прекалено много?Моля помогнете ми?
    абе хора няма любов само чук и бег е тва е ....!!!!!!!!!!!!!!!!!като гледам че някои приятелки имат гаджета от 2-3 god и аз искам да имам някои които да ме прегръща и ми казва живея заради теб,ама кво да се прави все на кретени попадам
    love is gone!

Виж сега, понятието "любов" на 14 - 15 годишна възраст НЕ съществува. И аз преди няколко месеца си мислих, че съществува поне малко но след като без абсолютно никаква причина, момичето което уж "обичах" ме скъса в деня, в който правихме точно 12 месеца от връзката ни, заради мой приятел, който само искаше да я из**ка - после естествено я заряза и тя се върна при мен с наглостта да ми каже "как си мило" .. естествено и хвърлих една храна и вече не се познаваме.. ама айде да не си разказвам моите истории.
    Та по темата пак казвам - на тая възраст любов не съществува. Почакай 19 - 20 тогава вече може и да има някаква искрица стига да намериш човека. За сега си хващаш някой, с който да си се забавляваш и това е ..
    “Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”

Обичта не идва през първия месец..Винаги първо е силното привличане и харесването..после е любовта..

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad

Цитирай Първоначално написано от des1t000
    сори.. ама ника ти е "kateto1996" - каква любов.. на 12-13 год..и вече две години си била без ггадже..наистина ли си 96
    ООоОоо Десииии и тук се събрахме аа :P
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

Голям фен Аватара на Dollystar
    И аз бях така до скоро, но сега нещата се промениха и то без изобщо да предполагам и да се надявам, спокойно не бързай с никой, а просто изчакай.
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Само едно ще кажа :
    !!!!!!!!!!!!! Любовта идва когато най малко я ощакваш !!!!!!!!!!

Град
    Сливен
    Огън - вземи си горелка

96 набор се предполага , че ще има да чакаш още ДОСТАТЪЧНО време до като разбереш ЩО е то "ЛЮБОВ" ! =D>
    The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !

Цитирай Първоначално написано от Assshley
    Цитирай Първоначално написано от stup1fy
    Не искаш прекалено много , но за целта трябва първо да опознаеш човека (:
    Та..въпроса ми е :
    опита ли се поне един от кандидатите да опознаеш? (:
    Мда и аз това щях да попитам.Може би просто трябва да дадеш шанс на някой.Едва ли можеш да познаеш "правилния" само с поглед. Аз също съм много капризна ако става дума за момчета.В смисъл рядко си харесвам момчета и така нататъка .. Винаги съм чакала някой да ме впечатли от пръв поглед,но накрая взех,че се влюбих точно в този,който не очаквах,в който не виждах огъня както се изрази ти. Пробвай ги .. опознай ги.
    +1
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Ами ако наистина си 96, не мисля че ти време да се отказваш да търсиш. Някои хора цял живот не намират любовта, а ти искаш да я откриеш на 13. А и какво търсиш в момчетата, които те харесват, та вие още сте деца, те нищо не могат да ти предложат, а и ти не знаеш какво искаш. На тия години по скоро трябва да мислиш за нещо смислено с което да си запълваш времето, не в търсенето на любов. А и ти тепърва ще се осъзнаваш и ще разбираш какво търсиш в един човек. Все пак успех в любовта

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си