- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търся съвет от някой който наистина знае какво е любов!
Ми няма как да знаеш дали тези момчета не са точни такива след като не искаш дори да ги опознаеш ...Няма така на готово да дойде принца ии да разбереш "от пръв поглед", че е такъв какъвто го искаш ... опитай се да ги опознаеш ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Страхотна идея! ^^Първоначално написано от umri
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не може да те обича някой,който не допускаш до себе си и не му позволяваш да те опознае.Човек почва да обича с времето.Да не мислиш,че аз съм обичала приятеля ми като тръгнах с него или пък той с мене?Дори не вярвах,че и месец ще издържим .... но просто се случи.Докато седиш на страна от момчетата,които искат да бъдат с теб - няма да намериш човека за теб.
а така :P :PПървоначално написано от stup1fy
наистина ,за да обикнеш някой трябва да го опознаеш,а ти не си дала шанс на нито 1 от горепосочените момчета..е тогава какво искаш?Няма нещата да ти се поднесат на златен поднос...трябва да се бориш за тях
![]()
а ве детенце я земе си се стегни![]()
Мисля,че достатъчно те изкритикуваха![]()
Ама честно,смешно звучи.На 13 години си и търсиш любовта , от 2 год. не си имала гадже - тоест,от както си била на 11?![]()
А да не забравяме ,че момчетата ти се лепят - казваш им 'мама ми забрани да си играя с теб' и толкова.
Съжалявам ,че се смея ,но поне тва го умея![]()
![]()
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
Според мен не искаш много, просто до сега не си срещнала подходящия...Първоначално написано от kateto1996
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Набор 96Любов?!?
![]()
Абе... някой ден, като пораснеш ще я намериш.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
че момичетата на 17-18 не търсят любов пък ти... По-добре ходи се "мляскай" с нЕкой..
Не че карам много бързо.. Просто летя много ниско
1996На 13 години не се надявай да намериш любовта трябва първо да пораснеш да разбереш истинското значение на това чувство и тогава да го търсиш
Ne iskash momcheto prosto da te haresva...xax mi to ot tam trygva vsi4ko...kogato si haresash nqkoi se opitvash da se sblijish s nego da se opoznaete i da vidite dali shte moje da se poluchi neshto... sled tova ako se polu4i mejdu vas shte vyznikne ogynq a s nego i lubovta ;]
Вижте,възрастта няма никакво значение.Щом момичето смята,че е готово значи е така.А иначе по темата:И аз смятам,че трябва да дадеш шанс на кандидатчетата може да намериш това,което търсиш \/
Постепенно ще се оправя. Всичко с времето си, явно сега не ти е писано така да бъде. И не се отчайвай, като те заглеждат много момчета, ти не си им дала шанс, че да искаш истинска любов.Спокойно![]()
А, че тя утре може да сметне, че и за секс е готова.Първоначално написано от radiinkaa
После ходи обяснявай на майка си що си забременяла.
Щото не си чувала за презервативи...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
абе хора няма любов само чук и бег е тва е ....!!!!!!!!!!!!!!!!!като гледам че някои приятелки имат гаджета от 2-3 god и аз искам да имам някои които да ме прегръща и ми казва живея заради теб,ама кво да се прави все на кретени попадамПървоначално написано от kateto1996
love is gone!
Виж сега, понятието "любов" на 14 - 15 годишна възраст НЕ съществува. И аз преди няколко месеца си мислих, че съществува поне малко но след като без абсолютно никаква причина, момичето което уж "обичах" ме скъса в деня, в който правихме точно 12 месеца от връзката ни, заради мой приятел, който само искаше да я из**ка - после естествено я заряза и тя се върна при мен с наглостта да ми каже "как си мило" .. естествено и хвърлих една храна и вече не се познаваме.. ама айде да не си разказвам моите истории.
Та по темата пак казвам - на тая възраст любов не съществува. Почакай 19 - 20 тогава вече може и да има някаква искрица стига да намериш човека.За сега си хващаш някой, с който да си се забавляваш и това е ..
“Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”
ООоОоо Десииии и тук се събрахме аа :PПървоначално написано от des1t000
![]()
![]()
![]()
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
И аз бях така до скоро, но сега нещата се промениха и то без изобщо да предполагам и да се надявам, спокойно не бързай с никой, а просто изчакай.
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Само едно ще кажа :
!!!!!!!!!!!!! Любовта идва когато най малко я ощакваш !!!!!!!!!!
Огън - вземи си горелка![]()
96 набор се предполага , че ще има да чакаш още ДОСТАТЪЧНО време до като разбереш ЩО е то "ЛЮБОВ" !=D>
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
+1Първоначално написано от Assshley
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Ами ако наистина си 96, не мисля че ти време да се отказваш да търсиш. Някои хора цял живот не намират любовта, а ти искаш да я откриеш на 13. А и какво търсиш в момчетата, които те харесват, та вие още сте деца, те нищо не могат да ти предложат, а и ти не знаеш какво искаш. На тия години по скоро трябва да мислиш за нещо смислено с което да си запълваш времето, не в търсенето на любов. А и ти тепърва ще се осъзнаваш и ще разбираш какво търсиш в един човек. Все пак успех в любовта![]()